Vanavond op tv: nieuw seizoen Over mijn lijk, documentaire Nederland Fraudeland

Vanavond op tv: nieuw seizoen Over mijn lijk, documentaire Nederland Fraudeland
De tv-tips van Gids.tv voor woensdag 5 januari

Kijktip :

In het nieuwe jaar worden we verblijd met tal van terugkerende programma's. Vanavond gaat bijvoorbeeld het nieuwe seizoen van Over mijn lijk van start. Verder onder meer de documentaire Nederland Fraudeland. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor woensdag 5 januari.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Terug: Snackmasters

RTL 4
20:30 uur

In dit nieuwe seizoen van Snackmasters nemen weer tien sterrenchefs het tegen elkaar op om een iconische snack zo identiek mogelijk na te maken. De spannende en vooral heerlijke afvalrace wordt opnieuw gepresenteerd door Martijn Krabbé en Miljuschka Witzenhausen. Miljuschka gaat elke aflevering naar de fabriek waar de originele snack gemaakt wordt en Martijn gaat langs bij de chefs, die vanuit hun eigen huiskeuken de snacks proberen na te maken.


Terug: Steenrijk, straatarm

SBS 6
20:30 uur

Vanavond start een nieuw seizoen van Steenrijk, straatarm, waarin twee families met een volledig tegengesteld welstandniveau een week lang van huis, budget en dagelijks leven ruilen. Deze week ruilen de Amsterdamse Naomy en zoon 14-jarige Isaiah met de Friese moeder Anouschka en 17-jarige dochter Seyenna. Naomy van Beem begon als personal trainer en heeft in de afgelopen jaren een succesvol sport-imperium opgebouwd. Anouschka en haar dochter Seyenna hebben maar 80 euro per week te besteden.


Terug: Nachtdieren

NPO 3
21:20 uur

Raven van Dorst is terug met een nieuw seizoen van Nachtdieren, vol mooie, bijzondere en ontroerende ontmoetingen in het holst van de nacht. Raven begint diens nachtelijke tocht in Breda en ontmoet stripper Diana. Van Thomas krijgt Raven een rondleiding in zijn tuin, waar hij psychedelische cactussen kweekt. Op de weg komt Raven drifters tegen en wordt uitgenodigd om mee te gaan naar een industrieterrein. Raven stuit op een homo-ontmoetingsplaats, waar een fervente bezoeker op zoek is naar seks.


Nieuw: Over mijn lijk

NPO 1
21:30 uur

In een nieuw seizoen van Over mijn lijk volgt Tim Hofman zes jonge mensen die ongeneeslijk ziek zijn en alles uit de laatste fase van hun leven proberen te halen. Je bent jong en in de kracht van je leven, maar dan krijg je te horen dat je doodgaat. Wat gebeurt er dan? In dit negende seizoen ontmoet Tim Patrick, Jip, Kiki, Roy, Francis en Irene. Hoe leven ze met de gedachte dat ze niet lang meer te leven hebben? Welke dromen hebben ze nog?


Rooijakkers over de vloer: Donnie

RTL 4
21:30 uur

Art Rooijakkers gaat in de eerste aflevering van dit nieuwe seizoen van Rooijakkers over de vloer op pad met een van de meest excentrieke rappers van Nederland: Donnie. Bij deze woordkunstenaar en hitmachine gaat alles voor de wind, al vertelt Donnie open over zijn worstelingen in het leven. Thuis ziet Art een lieve, rustige en zorgzame vader, die op het podium van een uitverkocht Paradiso verandert in een podiumbeest.


Docu: Nederland Fraudeland

NPO 2
22:10 uur

In de unieke documentaire Nederland Fraudeland is voor het eerst te zien hoe FIOD-medewerkers te werk gaan tijdens een grootschalig fraudeonderzoek. De Fiscale Inlichtingen- en Opsporingsdienst stelt een onderzoek is als een horecaketen ervan verdacht wordt geld uit de kassa's te laten verdwijnen. De opsporingsdienst vermoedt in eerste instantie dat er gebruikgemaakt wordt van een geprepareerd kassasysteem, waarmee inkomsten kunnen worden verdoezeld.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: nieuw seizoen Over mijn lijk, documentaire Nederland Fraudeland of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV