MAX PubQuiz vanaf vrijdag 7 januari te zien op NPO 1 met nieuwe seizoen

MAX PubQuiz vanaf vrijdag 7 januari te zien op NPO 1 met nieuwe seizoen
Quiz in kroegsfeer over uiteenlopende onderwerpen

Kijktip :

Hoewel de cafés en kroegen nog dicht zitten, is MAX PubQuiz - in een gezellige kroegsfeer - vanaf vrijdag 7 januari terug met een nieuw seizoen. Verschillende teams nemen het tegen elkaar op in een quiz over uiteenlopende onderwerpen.

MAX PubQuiz gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Rondes
In elke aflevering van MAX PubQuiz komen zes teams op bezoek, die uit twee personen bestaan (in verband met de coronamaatregelen; eerder bestonden de teams uit drie). Onder leiding van presentator Sybrand Niessen spelen zij vijf rondes van elk vier vragen, waarin ze op hun kennis over diverse onderwerpen worden getest.

Bekend barpersoneel
De winnende teams van de verschillende afleveringen strijden uiteindelijk in de grote finale-aflevering om de felbegeerde MAX PubQuiz-bokaal. De vragen die ze beantwoorden vallen onder de categorieën geschiedenis, muziek, sport en eten & drinken. Er is ook livemuziek én er duikt bekend barpersoneel op, zoals Richard Groenendijk, Anne-Marie Jung en Anita Meyer.

Het nieuwe seizoen van MAX PubQuiz is vanaf vrijdag 7 januari wekelijks rond 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van MAX PubQuiz terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV