Nieuwe talkshow VI Vandaag vanaf maandag 10 januari te zien op SBS6

Nieuwe talkshow VI Vandaag vanaf maandag 10 januari te zien op SBS6
De heren van Veronica Inside maken dagelijks programma

Kijktip :

Na het succes van De Oranjezomer begonnen de hoge heren bij Talpa in te zien dat een dagelijkse show met de mannen van Veronica Inside nog weleens een goed idee kon zijn. Een half jaar later gaat VI Vandaag van start, een nieuwe talkshow die elke werkdag te zien is op SBS6.

VI Vandaag gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Gasten
In elke aflevering zal er een regelmatig terugkerende gast aanschuiven bij Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp om zaken te bespreken die Nederland op dat moment bezighouden. Onder anderen Özcan Akyol, Bram Moszkowicz, Fred Teeven en Wouter de Vries zullen we gaan zien. Toch blijven sport, en voetbal in het bijzonder, belangrijke onderwerpen.

Samenwerking
Vooral op maandag (de dag na het voetbalweekend), woensdag (midden in de Europese speelweek) en vrijdag (als het nieuwe weekend voor de deur staat) zal er gesproken worden over voetbal. VI Vandaag is een samenwerking aangegaan met het blad Voetbal International en ook clubwatchers als Freek Jansen en Martijn Krabbendam zullen aanschuiven.

De nieuwe talkshow VI Vandaag is vanaf maandag 10 januari elke werkdag rond 21.35 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van VI Vandaag terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV