NCIS seizoen 1 vanaf donderdag 13 januari weer te zien op FOX

NCIS seizoen 1 vanaf donderdag 13 januari weer te zien op FOX
Terug naar het prille begin

Kijktip :

Vanaf donderdag 13 januari is het allereerste seizoen van de inmiddels legendarische Amerikaanse actie-dramaserie NCIS weer te zien op televisie. Elke donderdag zijn er maar liefst drie afleveringen te zien op FOX.

Misdaden
Het eerste seizoen stamt alweer uit 2003; inmiddels zijn er negentien seizoenen verschenen, en de serie is nog altijd alive and kicking. In NCIS krijgen we een inkijkje in de complexe, maar ook amusante dynamiek van een team dat onder enorme druk moet samenwerken. NCIS zoekt misdaden die plaatsvinden bij de Amerikaanse marine.

Air Force One
De misdaden kunnen van alles zijn - van moord tot terrorisme en zelfs gestolen onderzeeërs. In de allereerste aflevering staat het team meteen een bijzondere klus te wachten. Een marineofficier overlijdt aan boord van de Air Force One. De agenten van NCIS openen een eigen onderzoek en dwingen geheim agent Kate Todd om hen te helpen.

Het eerste seizoen van NCIS is vanaf donderdag 13 januari wekelijks om 20.00 uur met drie afleveringen te zien op FOX. Lees hier op welk kanaal FOX te vinden is bij jouw tv-aanbieder.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV