Donderdag 13 januari in Marble Mania: de mannen van VI

Donderdag 13 januari in Marble Mania: de mannen van VI
Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp komen langs

Kijktip :

In de tweede aflevering van het nieuwe seizoen van Marble Mania, donderdag 13 januari te zien op SBS6, komen de mannen van VI op bezoek bij Winston Gerschtanowitz. Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp nemen het tegen elkaar op op de knikkerbaan.

Marble Mania gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Positief
Marble Mania werd met enige scepsis ontvangen door de zogeheten televisie-experts, zoals Rob Goossens en Angela de Jong. De mannan van Veronica Inside waren echter zeer positief over het programma. Daarom hebben Derksen, Genee en Van der Gijp zichzelf opgegeven voor het nieuwe seizoen van Marble Mania.

Banen
Donderdag is het zover: dan strijden de drie heren tegen elkaar in de knikkerarena. Bij de behendigheidsspellen moeten knikkers verdiend worden voor de geluksspellen, waarna in de grote finale het prijzengeld (voor het goede doel) verdeeld wordt. Helaas heeft René van der Gijp onlangs al verklapt wat de uitslag is... Dat mag de pret echter niet drukken!

Marble Mania is elke donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Marble Mania terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Donderdag 13 januari in Marble Mania: de mannen van VI of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV