Woensdag in Op1: Spike & Angela Groothuizen over The Tribute – Battle of the Bands

Woensdag in Op1: Spike & Angela Groothuizen over The Tribute – Battle of the Bands
Dit zijn de gasten van woensdag 12 januari

Kijktip :

Woensdag is het de beurt aan Charles Groenhuijsen en Carrie ten Napel. Dit duo presenteert elke woensdag de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij Op1.

Onderwerpen van woensdag 12 januari

  • Nederland barst van de tributebands die menig kroeg of sporthal normaal gesproken ondersteboven spelen. Ondanks dat dat er even niet inzit, kunnen de artiesten nu wel strijden in een nieuwe muziekcompetitie op SBS 6: The Tribute – Battle of the Bands. Angela Groothuizen en Spike behoren tot de vakjury van de nieuwe zaterdagavondshow en vertellen vanavond wat we allemaal kunnen verwachten.

  • De seniorenafdelingen van VVD, CDA en D66 zijn woest over een besluit van het nieuwe kabinet om de AOW en het minimumloon te ontkoppelen. Ze stuurden vandaag een brandbrief naar hun eigen fracties. Eerste Kamerlid voor 50Plus Martin van Rooijen wil dat deze plannen direct ongedaan gemaakt worden. Vanavond bij Op1 vertelt hij over de zorgen die onder veel ouderen leven.

  • De eerste werkdagen van het nieuwe kabinet zitten er inmiddels op en de hoofdpijndossiers stapelen zich rap op. Eén daarvan is de corona-aanpak: is het ondanks de hoogste besmettingsgraad tijd om de lockdown op te heffen? Oud-correspondent Suse van Kleef ziet dat er overzees veel meer kan. Burgemeester van Barneveld Jan Luteijn schreef een brandbrief: hij wil dat de niet-essentiële winkels snel weer openen. Samen met arts-microbioloog Andreas Voss en politiek verslaggever Sophie van Leeuwen bespreken ze of we in Nederland het Britse voorbeeld kunnen volgen.

  • Ondanks dat het de bedoeling was de Groninger gaswinning af te bouwen, maakte het nieuwe kabinet bekend dat de gaswinning zelfs verdubbeld wordt. SP-Kamerlid Sandra Beckerman is boos over de in haar ogen respectloze houding van de Haagse politiek. Zaterdagavond organiseert ze een protest tegen dit hoofdpijndossier van het nieuwe kabinet. Vanavond bij Op1 vertelt ze hierover.

De latenighttalkshow Op1 is elke dag rond 22:30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Woensdag in Op1: Spike & Angela Groothuizen over The Tribute – Battle of the Bands of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV