Vrijdag 14 januari in De Alleskunner: golfballen en geheugentest

Vrijdag 14 januari in De Alleskunner: golfballen en geheugentest
Spannende afvalrace gaat verder

Kijktip :

Vrijdagavond (14 januari) is het tijd voor de derde aflevering van dit seizoen van De Alleskunner. Van de honderd kandidaten waar we mee begonnen zijn er al dertig afgevallen, en ook in deze aflevering zullen weer tien deelnemers het spel verlaten.

De Alleskunner gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Kleuren
De enige opdracht die alle deelnemers meekrijgen: niet als laatste eindigen in een spel, want dan val je af. Deze week worden de deelnemers onder meer getest op hun geheugen: ze moeten verschillende kleuren die voorbijkomen zien te onthouden. Dat een Alleskunner ook moet beschikken over een goed inschattingsvermogen, zal deze week ook blijken.

Golfbal
Want hoeveel putjes zitten er eigenlijk in een golfbal? Besluiten de kandidaten deze putjes te tellen, of is dit onbegonnen werk? Ook in dit seizoen van De Alleskunner worden weer 99 spellen gespeeld, die van het meest uiteenlopende karakter zijn. Bij het allerlaatste spel staan de twee spelers die nooit laatste zijn geëindigd tegenover elkaar.

De Alleskunner is elke vrijdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Alleskunner terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vrijdag 14 januari in De Alleskunner: golfballen en geheugentest of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV