Zondag 16 januari in Lago di Beau: Claudia de Breij en Ruud de Wild

Zondag 16 januari in Lago di Beau: Claudia de Breij en Ruud de Wild
Op bezoek bij Beau van Erven Dorens

Kijktip :

Zondagavond (16 januari) is er weer een nieuwe aflevering van Lago di Beau te zien op RTL 4. Beau van Erven Dorens vertoeft nog steeds in Noord-Italië, aan het prachtige Comomeer, en krijgt opnieuw bezoek van twee bekende Nederlanders.

Lago di Beau gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Kanker
Deze week zijn dat cabaretière/zangeres Claudia de Breij en radio-dj Ruud de Wild. Gedurende het afgelopen jaar was De Wild maandenlang niet te horen op NPO Radio 2, omdat bij hem darmkanker was geconstateerd. De diagnose betekende het begin van een rollercoaster van zware behandelingen en een lange revalidatie.

Diepe gesprekken
Ook met Claudia de Breij blikt Beau terug op het veelbewogen coronajaar, waarin ze nauwelijks aan optredens toekwam. Er is ruimte voor wandelingen langs pittoreske dorpjes, hoge bergtoppen, groene heuvels en diepblauw water. Een perfecte setting voor diepe gesprekken, verrassende activiteiten en natuurlijk veel humor.

Lago di Beau is elke zondag om 21.35 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Lago di Beau terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zondag 16 januari in Lago di Beau: Claudia de Breij en Ruud de Wild of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV