Maandag in Het mooiste meisje van de klas: Xandra deelt catwalk met Naomi Campbell

Maandag in Het mooiste meisje van de klas: Xandra deelt catwalk met Naomi Campbell
Jaap Jongbloed is terug met populair programma

Kijktip :

Het mooiste meisje van de klas is aanstaande maandag (17 januari) na ruim een half jaar weer terug met nieuwe afleveringen. Jaap Jongbloed onderzoekt wat er van de mooiste meisjes terecht is komen. Deze week het verhaal van Xandra van Rooijen.

Het mooiste meisje van de klas gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Naomi Campbell
Xandra is het mooiste meisje van de klas en lijkt een gouden carrière tegemoet te gaan: ze is ook een verschijning op de catwalk. In Parijs schittert ze in modeshows naast beroemde mode-iconen als Carla Bruni en Naomi Campbell. Ook prijkt Xandra op de covers van Vogue, Marie-Claire en de Lei en ze reist de hele wereld over.

Verdriet
Maar deze prachtige vrouw draagt een groot verdriet met zich mee. Nadat haar vader al op jonge leeftijd is overleden verliest Xandra ook haar grote liefde in Parijs. Jarenlang is de Franse hoofdstad haar thuis, maar hoe ga je om met zo'n groot verdriet - uitgerekend in de stad van de liefde? Het blijkt een kantelpunt in haar leven.

Het mooiste meisje van de klas is vanaf maandag 17 januari wekelijks rond 21.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Het mooiste meisje van de klas terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Maandag in Het mooiste meisje van de klas: Xandra deelt catwalk met Naomi Campbell of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV