Legendarische science fiction-film Total Recall maandag te zien op RTL 7

Legendarische science fiction-film Total Recall maandag te zien op RTL 7
Ook te streamen via Amazon Prime en Pathé Thuis

Kijktip :

Drie jaar na zijn grote Amerikaanse doorbraak met RoboCop had Paul Verhoeven opnieuw een enorme hit te pakken met Total Recall. Wat wil je ook, met dé actieheld van dat moment - Arnold Schwarzenegger - in de hoofdrol. Deze klassieker is maandag te zien op RTL 7 en je kunt Total Recall streamen via Amazon Prime en Pathé Thuis.

Het verhaal
Douglas Quaid wil dolgraag naar Mars. Omdat dit niet mogelijk is, neemt hij contact op met een bedrijf dat herinneringen verkoopt. Op deze manier hoopt hij toch iets van Mars te zien. Met het plaatsen van de herinneringen in zijn hoofd gaat er echter iets mis. Hierdoor herinnert Douglas zich dat hij een geheim agent is die tegen een vijand van Mars strijdt. Vanaf dat moment belandt hij in een draaikolk van gebeurtenissen.

Beoordeling Gids.tv: ★★★★
Na Verhoevens glorieuze Hollywooddebuut ging hij meteen door met een volgende science fiction-film. Dit keer kon hij beschikken over de lucratieve ster Arnold Schwarzenegger én een aanstormend talent, dat we ook in Verhoevens volgende film terug zouden zien: de oogverblindende Sharon Stone. Het verhaal is lekker bizar, maar steekt ook (opnieuw) de draak met de Amerikaanse cultuur en onderstreepte Verhoevens reputatie als een groot satirist van de Verenigde Staten. Ook zitten er enkele typisch Verhoeviaanse scènes in, zoals de vrouw met de drie borsten. Een film die je gezien moet hebben.

Cast
Naast Arnold Schwarzenegger (The Expendables) en Rachel Ticotin (Man on Fire) zijn ook Sharon Stone (Basic Instinct) en Ronny Cox (RoboCop) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Paul Verhoeven (Starship Troopers).

Total Recall (1990) wordt beoordeeld met een 7,5 op IMDb en is maandag 17 januari om 22.45 uur te zien op RTL 7. Genre: actie, science fiction. Speelduur: 113 minuten.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Legendarische science fiction-film Total Recall maandag te zien op RTL 7 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV