Vanavond op tv: HLF8, Radar & Het Mooiste Meisje van de Klas

Vanavond op tv: HLF8, Radar & Het Mooiste Meisje van de Klas
De tv-tips van Gids.tv voor maandag 17 januari

Kijktip :

Johnny de Mol is vanaf vanavond weer dagelijks te zien met zijn talkshow HLF8 en de vraag is natuurlijk of er vanavond aandacht zal zijn voor het schandaal rondom The Voice of Holland. Ook het consumentenprogramma Radar en Jaap Jongbloeds Het Mooiste Meisje van de Klas zijn weer terug. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor maandag 17 januari.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Terug: HLF8

SBS 6
19:30 uur

Vanavond start het nieuwe seizoen van HLF8 en de grote vraag is natuurlijk: op welke manier gaat Johnny de Mol alle ophef rondom The Voice of Holland behandelen? En wie zullen zijn gasten zijn? Je ziet het vanavond, om 19:30 uur.

Quiz: De Nationale Reistest 2022

NPO 3
20:26 uur

Presentatoren Dzifa Kusenuh en Sahil Amar Aïssa nemen in De Nationale Reistest 2022 een groep BN'ers en het publiek thuis mee op een reis rond de wereld en testen hun kennis over reizen.


Nieuw: The Lost Symbol

NET 5
20:30 uur

De nieuwe actie-avonturenserie The Lost Symbol, gebaseerd op het gelijknamige boek van Dan Brown, is vanaf vanavond elke maandag met dubbele afleveringen vanaf 20.30 uur te zien op Net5.

Mysterie
The Lost Symbol gaat over de veelbelovende, jonge Harvard-professor Robert Langdon. Hij komt terecht in een complex mysterie wanneer zijn voormalige mentor, Peter Solomon, wordt ontvoerd.


Terug: Radar

NPO 1
20:34 uur

Antoinette Hertsenberg is terug met een nieuw seizoen van Radar, waarin consumentenproblemen en -misstanden worden behandeld. Elke maandag rond 20.35 uur op NPO 1.

Oplossing
Radar probeert aan de hand van misstanden of problemen om bedrijven en instanties te bewegen tot een oplossing te komen.


Terug: Het Mooiste Meisje van de Klas

NPO 1
21:27 uur

Deze week is Het Mooiste Meisje van de Klas weer terug op tv. Jaap Jongbloed gaat weer op zoek naar dat onbereikbare meisje uit de klas op wie alle jongens verliefd waren. Elke maandag rond 21.25 uur op NPO 1.

Verschijning
De eerste aflevering van deze nieuwe reeks gaat over Xandra van Rooijen. Zij is niet alleen het mooiste meisje van de klas, maar ook een verschijning op de catwalks in Parijs die ze bestormt naast onder anderen Naomi Campbell en Carla Bruni.


Start: De zware jas van Beatrix

NPO 2
22:19 uur

Vanaf vanavond herhaalt NPO 2 het bijzondere programma De zware jas van Beatrix, waarin direct betrokkenen, vaak voor het eerst en tot in persoonlijke details, vertellen hoe Beatrix van het koningschap een baan maakte. Deze week vier dagen op rij rond 22.20 uur op NPO 2.


Actiefilm: Sherlock Holmes

NET 5
22:25 uur

Detective Sherlock Holmes en zijn trouwe partner dr. John Watson gaan de strijd aan met een aartsvijand wiens complot een bedreiging vormt voor heel Engeland. Ze vechten met zowel hun verstand als hun spierkracht, maar kunnen ze iemand verslaan die uit de dood herrezen is?


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: HLF8, Radar & Het Mooiste Meisje van de Klas of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV