Dinsdag 18 januari in Married at First Sight: Astleigh en Rowan trouwen

Dinsdag 18 januari in Married at First Sight: Astleigh en Rowan trouwen
Maar zal de vonk ook écht overslaan?

Kijktip :

Dinsdag (18 januari) is er weer een nieuwe aflevering van Married at First Sight te zien op RTL 4. In dit programma trouwen mensen met elkaar zonder dat ze elkaar ooit eerder hebben gezien. Blijven de huwelijken in stand of slaat de vonk niet over?

Married at First Sight gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Huwelijk
Deze week zien we onder meer het huwelijk van Astleigh en Rowan. Zij verbinden zich in de echt met elkaar, maar of het huwelijk ook stand houdt zal nog moeten blijken. Verder is te zien dat bij Arjan en Maurice de voorpret helemaal is begonnen: zij mogen trouwpakken uitzoeken en krijgen een eerste teken van leven van elkaar.

Carlo Boszhard
En in deze aflevering van Married at First Sight leren we ook het vierde koppel kennen, dat net als de anderen de sprong in het diepe zal wagen. Zij worden ook gevolgd door presentator Carlo Boszhard in dit unieke programma, waarin de kandidaten aan elkaar worden gematcht door een team van experts.

Married at First Sight is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Married at First Sight terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Dinsdag 18 januari in Married at First Sight: Astleigh en Rowan trouwen of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV