Korte documentaire Drijfvermogen zie je dinsdag 18 januari op NPO 2

Korte documentaire Drijfvermogen zie je dinsdag 18 januari op NPO 2
Carrièreswitch van Tarikh Janssen

Kijktip :

Op NPO 2 is dinsdagavond 18 januari de korte documentaire Drijfvermogen te zien. Hierin volgt regisseur Ivan Barbosa de opmerkelijke carrièreswitch van Tarikh Janssen, die iets héél anders gaat doen.

Drijfvermogen gemist? Kijk de hele documentaire terug via Gids.tv.

Topzwemmen
Tarikh Janssen was als acteur te zien in films als Smoorverliefd (2013) en Onze jongens (2016), maar schitterde ook in afleveringen van de televisieseries Flikken Maastricht, Van God los en Divorce. Nu besluit deze nog altijd pas 34-jarige acteur het over een hele andere boeg te gooien: hij laat de filmwereld achter zich en keert terug naar het topzwemmen.

Taboe-onderwerpen
Samen met regisseur Barbosa verkent Janssen diverse taboe-onderwerpen. Zo komen onder meer de witte onschuld, het zwarte identiteitsdenken en de Black Lives Matter-beweging aan bod. Deze onderwerpen worden gebruikt om de absurditeit en de ernst van het hedendaagse racismedebat bloot te leggen.

De documentaire Drijfvermogen is dinsdag 18 januari om 23.15 uur te zien op NPO 2. Na afloop kun je de docu Drijfvermogen terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Korte documentaire Drijfvermogen zie je dinsdag 18 januari op NPO 2 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV