FC Twente - AZ live op tv (achtste finale KNVB Beker)

FC Twente - AZ live op tv (achtste finale KNVB Beker)
Kan Twente opnieuw Eredivisionist uitschakelen?

Kijktip :

Deze week staan de achtste finales van de KNVB Beker op het programma. De absolute kraker van deze speelronde is woensdagavond om 21.00 uur live te zien op ESPN en FOX: Eredivisionisten FC Twente en AZ nemen het tegen elkaar op.

Lees hier op welk kanaal FOX te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Vorige ronde
FC Twente hoopt opnieuw een subtopper uit de Eredivisie uit te schakelen. In de vorige ronde rekenden de Enschedeeërs na verlenging af met Feyenoord; Manfred Ugalde maakte in de 114de minuut de bevrijdende 2-1. AZ nam het ook al op tegen een club uit de Eredivisie, maar zij rekenden een stuk overtuigender af met hun tegenstander: 4-1 tegen Heracles Almelo.

Spannend
Het belooft een spannende avond te worden, want in de Eredivisie ontlopen Twente en AZ elkaar niets. Beide clubs staan na negentien wedstrijd op vijfendertig punten. Afgelopen weekend, bij de hervatting van de competitie, wisten ze ook allebei te winnen: Twente won met 2-0 van sc Heerenveen en AZ was met 1-2 te sterk bij Fortuna Sittard.

De wedstrijd FC Twente - AZ is woensdag 19 januari om 21.00 uur live te zien op ESPN en FOX. De voorbeschouwing op beide zenders begint om 20.00 uur.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op FC Twente - AZ live op tv (achtste finale KNVB Beker) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV