Woensdag in Rooijakkers over de vloer: presentatrice Dyantha Brooks

Woensdag in Rooijakkers over de vloer: presentatrice Dyantha Brooks
Ewout Genemans vervangt Art Rooijakkers

Kijktip :

Deze woensdag (19 januari) zien we een andere presentator dan gebruikelijk bij Rooijakkers over de vloer. Art Rooijakkers werd tijdens de opnames geveld door een positieve coronabesmetting; zijn plek werd tijdelijk ingenomen door Ewout Genemans.

Rooijakkers over de vloer gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Shownieuws
Genemans, bekend van programma's als Bureau Hofstad en Beruchte gevangenissen, betreedt dit keer veel veiliger terrein. Hij gaat namelijk op bezoek bij Dyantha Brooks, de 33-jarige presentatrice van Shownieuws om met haar te praten over haar carrière en leven.

Zoontje
Ze vertelt onder meer waarom ze het zware besluit heeft genomen om Expeditie Robinson, waar ze afgelopen seizoen aan deelnam, vrijwillig te verlaten. Er staat haar echter ook een nieuw avontuur te wachten: over een paar weken is ze uitgeteld en wordt haar tweede zoontje geboren.

Rooijakkers over de vloer is elke woensdag om 21.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Rooijakkers over de vloer terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Woensdag in Rooijakkers over de vloer: presentatrice Dyantha Brooks of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV