Nieuw op Videoland: deze films en series zijn nieuw in februari 2022

Nieuw op Videoland: deze films en series zijn nieuw in februari 2022
Met onder meer The Good Doctor

Nieuws :

Na een koude, grijze en natte januari-maand is het in februari weer volle bak genieten op alle streamingdiensten. Om je te helpen bij de keuzes, zet Gids.tv de belangrijkste releases op een rij.

Bekijk hier het complete overzicht van films en series die je kunt streamen en kijken in februari 2022.

Kijktips van Gids.tv

Mocro Maffia, S4

Elke vrijdag bij Videoland

Bron: Videoland
Mocro Maffia gaat over de opkomst van een nieuwe generatie criminelen in de Amsterdamse onderwereld. Het nieuwe karakter Meltem, gelanceerd in de kortfilm Mocro Maffia: Meltem, speelt een belangrijke rol in dit seizoen. Bekijk hier waar je Mocro Maffia kunt streamen.

The Good Doctor, S5 (7 februari)

Videoland

Bron: Videoland
Dr. Shaun Murphy, een jonge chirurg met autisme en het savant-syndroom, verruilt het rustige plattelandsleven voor een prestigieuze chirurgische eenheid in San José. Het vijfde seizoen belicht de gebeurtenissen nadat Lea Shaun ten huwelijk vroeg. Komt het verloofde stel het plannen van de perfecte bruiloft zonder problemen door? Bekijk hier waar je The Good Doctor kunt streamen.

ZeroZeroZero (14 februari)

Videoland

Het drama is een verfilming van het boek van Roberto Saviano, de Italiaanse auteur die eerder verantwoordelijk was voor Gomorra. Deze keer draait het om een cocaïnetransport, waarbij het wereldwijde netwerk dat zich bezighoudt met de productie, distributie en verkoop een miljoenen verslindende en gewelddadige bedrijfstak is. Bekijk hier waar je ZeroZeroZero kunt kijken.

Lees hier de serierecensie van ZeroZeroZero.

Mr & Mrs Smith (14 februari)

Videoland


John en Jane Smith zijn een normaal koppel met een huwelijk waar de pit een beetje uit is. Beiden hebben echter een groot geheim: ze behoren, zonder dat de ander het weet, tot de beruchtste en meest gevraagde huurmoordenaars ter wereld en zijn bovendien in dienst bij concurrerende bedrijven. Lees hier waar je Mr. & Mrs. Smith kunt kijken.

H3L, S4 (28 februari)

Elke werkdag bij Videoland

Bron: Videoland
De serie gaat over de meest helse derdejaars klas: de grootste nachtmerrie van iedere docent is.Twee nieuwe scholieren, Zaka (Ciraj Amalal) en Joey (Mark Lucas), waren te lastig op hun oude school en worden overgeplaatst naar H3L, maar ook hier zorgen ze voor problemen als ze al snel botsen met Dylan. Christina wil juist intiemer worden met Dylan en vindt de nieuwe jongens daarom niks. Bekijk hier waar je H3L kunt streamen.

The Bachelor (februari)

Videoland

Bron: Videoland
Het romantische liefdesavontuur van Thomas van der Vlugt zal in februari te zien zijn bij Videoland. Vindt hij zijn liefde in Mexico? Bekijk hier waar je The Bachelor kunt streamen.

Verder op Videoland

  • Private Eyes, S1 (21 februari)
  • De rest volgt z.s.m.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nieuw op Videoland: deze films en series zijn nieuw in februari 2022 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV