Nieuw op Prime Video: deze films en series zijn nieuw in februari 2022

Nieuw op Prime Video: deze films en series zijn nieuw in februari 2022
Met onder meer The Marvelous Mrs. Maisel seizoen 4

Nieuws :

Na een koude, grijze en natte januari-maand is het in februari weer volle bak genieten op alle streamingdiensten. Om je te helpen bij de keuzes, zet Gids.tv de belangrijkste releases op een rij.

Bekijk hier het complete overzicht van films en series die je kunt streamen en kijken in februari 2022.

Kijktips van Gids.tv

Alles op Tafel (1 februari)

Prime Video

Bron: Independent Films
Zeven goede vrienden komen samen voor een gezellig etentje. Wat begint als een leuke avond, verandert als iemand voorstelt een spel te spelen: iedereen legt zijn telefoon op tafel en alles wat die avond binnenkomt, moet met de hele groep worden gedeeld. Lees hier waar je vanaf 1 februari Alles op Tafel kunt kijken.

Reacher, S1 (4 februari)

Prime Video

Bron: Prime Video
Reacher is net het burgerleven binnengetreden. Hij is een zwerver zonder telefoon en met de meest noodzakelijke dingen op zak, terwijl hij door het land reist en de natie verkent waar hij ooit diende. Wanneer Reacher aankomt in het kleine stadje Margrave, treft hij een gemeenschap aan die worstelt met de eerste moord in 20 jaar. Bekijk hier waar je vanaf 4 februari Reacher kunt streamen.

Phat Tuesdays (4 februari)

Prime Video

Docuserie ter ere van Phat Tuesdays in The Comedy Store, de invloedrijke comedy showcase die de carrières van enkele van de beroemdste zwarte comedians in de industrie van vandaag hielp lanceren. Bekijk hier waar je vanaf 4 februari Phat Tuesdays kunt streamen.

I Want You Back (11 februari)

Prime Video

Bron: Prime Video
De pas gedumpte dertigers Peter en Emma werken samen om de nieuwe liefdesrelaties van hun exen te saboteren en ze voorgoed terug te winnen. Lees hier waar je vanaf 11 februari I Want You Back kunt kijken.

The Marvelous Mrs. Maisel, S4 (18 februari)

Prime Video

Bron: Prime Video
Miriam "Midge" Maise is een joodse huisvrouw uit het New York van de jaren 1950. Haar echtgenoot, Joel, is een zakenman en onsuccesvolle stand-upcomedian. In de jaren '60 gaat Midge op zoek naar manieren om haar act aan te scherpen. Bekijk hier waar je The Marvelous Mrs. Maisel kunt streamen.

Verder op Prime Video

Volgt z.s.m.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuw op Prime Video: deze films en series zijn nieuw in februari 2022 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV