Dinsdag in Beau: Psycholoog Iva Bicanic over The Voice-rel & victim blaming

Dinsdag in Beau: Psycholoog Iva Bicanic over The Voice-rel & victim blaming
Dit zijn de gasten van dinsdag 18 januari

Kijktip :

We kunnen elke werkdag genieten van gesprekken aan tafel bij Beau van Erven Dorens. Bekijk hieronder welke gasten er bij Beau aan tafel zitten op dinsdag 18 januari.

De gasten bij Beau van dinsdag 18 januari

  • Wat krijgen de slachtoffers die hun verhaal delen over The Voice of Holland over zich heen? We hebben het vanavond over de seksrel van The Voice en over victim blaming met psycholoog Iva Bicanic en advocaat Richard Korver.

  • Tien maanden na de verkiezingen mocht de Tweede Kamer vandaag dan eindelijk schieten op het nieuwe kabinet. We bespreken de eerste dag van het debat over de regeringsverklaring en de torenhoge besmettingscijfers, met Wouter de Winther en IC-voorman Diederik Gommers.

  • Frank Boeijen presenteert zijn dertigste album. Vanavond is hij te gast, samen met twee bijzondere, Nijmeegse vrienden: Sinan Can en Fons de Poel. En natuurlijk speelt Frank ook een nieuw nummer.

Beau is elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en alle fragmenten van Beau terugkijken op Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Dinsdag in Beau: Psycholoog Iva Bicanic over The Voice-rel & victim blaming of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV