Vanavond op tv: nieuwe seizoenen van Sluipschutters en Hunted VIPS

Vanavond op tv: nieuwe seizoenen van Sluipschutters en Hunted VIPS
De tv-tips van Gids.tv voor maandag 24 januari

Kijktip :

Vanavond is er een wisseling van de wacht op NPO 3, want er beginnen nieuwe seizoenen van twee populaire programma's. Eerst is het de beurt aan Hunted VIPS, gevolgd door Sluipschutters. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor maandag 24 januari.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Docu: Tot de laatste snik?!

NPO 2
20:25 uur

Veel oudere muzikanten zitten met de vraag of ze niet moeten stoppen met optreden. Wanneer is het juiste moment? Op initiatief van Henny Vrienten maakte regisseur Marcel Goedhart de documentaire Tot de laatste snik?! over deze worsteling. Henny Vrienten, boegbeeld van Doe Maar en Vreemde Kostgangers, had geen keus: hij moest stoppen vanwege gezondheidsproblemen. Jan Rot daarentegen treedt op tot hij erbij neervalt.

Terug: Hunted VIPS

NPO 3
20:25 uur

Voor de tweede keer is er een speciale VIPS-editie van Hunted, waarin in dit geval vijf duo's van BN'ers uit handen proberen te blijven van een opsporingsteam. De vlucht begint tijdens een silent disco op het dak van een hotel in Amsterdam. De VIPS wanen zich nog heel even veilig tijdens dit feestje, maar weten dat dit elk moment kan veranderen. Als het alarm afgaat, is het zaak zo snel mogelijk op de vlucht te slaan.

Terug: Sluipschutters

NPO 3
21:25 uur

Het vlijmscherpe, humoristische sketchprogramma Sluipschutters is weer terug met nieuwe sketches door Ronald Goedemondt, Bas Hoeflaak, Leo Alkemade en Jochen Otten. Vier vrienden, Honderd verschillende gezichten. De Sluipschutters verplaatsen zich in moordend tempo. Als poppendokter, lijkschouwer, lifeguard, vechtsportleraar, graafmachinist of naaktloper. Hoe goed je ook oplet, je ziet ze never nooit aankomen.

Nieuw: Naar bed

NPO 3
22:00 uur

Stellen vertellen in het nieuwe programma Naar bed openhartig over hun relatie en de kwaliteit daarvan vanuit de meest intieme plek van het huis, het bed. Oud, jong, monogaam, polyamorous, veertig jaar getrouwd of net verkering - alle stellen zijn openhartig over het nodige 'onderhoud' aan hun relatie.

Terug: Tegenlicht

NPO 2
22:20 uur

In dit nieuwe seizoen van Tegenlicht gaat de zoektocht naar ontwikkelingen die de toekomst zullen bepalen verder. De eerste aflevering heeft als titel 'Digitale Detox'. Wat is onze eigen verantwoordelijkheid voor het vergiftigde leefklimaat van de online samenleving? Nu zelfs de grootste techno-optimisten moeten toegeven dat de macht van Silicon Valley gevaarlijk is voor onze maatschappij, is het tijd voor de volgende stap.

Actiefilm: Sherlock Holmes - A Game of Shadows

NET 5
22:20 uur

Op Net5 is vanavond de actiefilm Sherlock Holmes: A Game of Shadows te zien. Wanneer dr. John Watson op het punt staat om te trouwen en hun partnerschap te beëindigen, is detective Sherlock Holmes zijn aartsrivaal en crimineel genie professor Moriarty op het spoor. Moriarty waarschuwt dat hij zint op wraak en de Watsons in zijn vizier heeft. Sherlock neemt Watson voor de laatste keer mee en ze komen in een gevaarlijke, internationale samenzwering terecht, waarbij het lot van heel Europa in hun handen ligt.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV