Indrukwekkende documentaire Jason dinsdag te zien op NPO 2

Indrukwekkende documentaire Jason dinsdag te zien op NPO 2
Jongeman ondergaat traumatherapie

Kijktip :

Op NPO 2 is dinsdagavond (25 januari) de indrukwekkende documentaire Jason te zien, een pijnlijk eerlijk portret van een tweeëntwintigjarige jongen die traumatherapie ondergaat. Hierbij volgen we hem van dichtbij.

Jason gemist? Kijk de hele documentaire terug via Gids.tv.

Jeugd
Jason worstelt met de psychische effecten van een traumatische jeugd, die alleen maar groter zijn geworden nadat hij als zestienjarige door jeugdzorg werd opgesloten. De hevige en intense therapiesessies maken duidelijk hoe gekwetst hij zich voelt en hoe ingrijpend de gevolgen van de verkeerde afslagen binnen de opvang zijn.

Slachtoffer
Jason wordt in deze documentaire niet alleen als slachtoffer in beeld gebracht; we zien ook hoe hij zijn ervaringen gebruikt om ervoor te zorgen dat anderen niet hetzelfde als hem hoeven mee te maken. Deze missie geeft hem een onwrikbare wil om beter te worden en de kracht om zich van zijn kwetsbaarste kant te laten zien - hoe moeilijk dat ook is.

De documentaire Jason is dinsdag 25 januari om 22.20 uur te zien op NPO 2. Na afloop kun je de docu Jason terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Indrukwekkende documentaire Jason dinsdag te zien op NPO 2 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV