Dinsdag in Beau: Rob Kemps over het einde van de Snollebollekes concerten

Dinsdag in Beau: Rob Kemps over het einde van de Snollebollekes concerten
Dit zijn de gasten van dinsdag 25 januari

Kijktip :

We kunnen elke werkdag genieten van gesprekken aan tafel bij Beau van Erven Dorens. Bekijk hieronder welke gasten er bij Beau aan tafel zitten op dinsdag 25 januari.

De gasten bij Beau van dinsdag 25 januari

  • Rob Kemps maakte vandaag bekend zelf de stekker uit de Snollebollekes concerten in de GelreDome te trekken. Vanavond vertelt hij in Beau over het besluit.

  • De Koude Oorlog lijkt na dertig jaar terug van weggeweest. Rusland en het Westen staan lijnrecht tegenover elkaar bij de Oekraïense grens. De grote vraag: Is een Russische invasie van Oekraïne aanstaande? Aan tafel bij Beau de minister van Buitenlandse Zaken Wopke Hoekstra.

  • Op 11 mei 2020 komen vijf jonge surfers om het leven in Scheveningen.Marjolein Hartman is de moeder van Max, één van de jongens, en schreef een openhartig boek over de tijd na het verlies van haar zoon. Vanavond bij Beau.

  • Eindelijk een persconferentie met goed nieuws: de lockdown is voorbij. Terwijl het aantal besmettingen rond de 60.000 ligt, durft het kabinet flink te versoepelen. Aan tafel bij Beau: Floor Bremer, Gijs Rademaker en Diederik Ebbinge.

Beau is elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en alle fragmenten van Beau terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV