Serierecensie: The Sinner seizoen 4 is waardige finale van ijzersterke misdaadserie

Serierecensie: The Sinner seizoen 4 is waardige finale van ijzersterke misdaadserie
Bill Pullman als getraumatiseerde detective Harry Ambrose

Film :

Vanaf 26 januari staat het vierde seizoen van The Sinner op Netflix. Zelden zien we een misdaadserie van zo'n hoog niveau en ook het laatste seizoen is erg goed. We gaan acteur Bill Pullman - alias Harry Ambrose - missen! Lees hier de serierecensie van The Sinner seizoen 4.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Her Sins Will Drown Them All
Nog steeds aan het bijkomen van het enorme trauma van een eerdere zaak een jaar geleden, reist de nu gepensioneerde Harry Ambrose naar Hanover Island in het noorden van Maine voor een herstellend uitje met zijn partner Sonya. Wanneer zich een onverwachte tragedie voordoet waarbij Percy Muldoon, de dochter van een prominente eilandfamilie, betrokken is, wordt Ambrose snel gerekruteerd om het onderzoek te helpen.

Beoordeling van Gids.tv: ★★★★

Entertainment-score: 75% | IMDb ★ 7,9

De sfeer van het slaperige en mistige toeristeneiland in combinatie met een nieuw moordmysterie is het perfecte decor voor een waardige afsluiter van zeer hoge kwaliteit. De cast is opnieuw ijzersterk, met naast de altijd goede Bill Pullman ook Titanic-ster Frances Fisher in een rol die op haar lijf geschreven is. In het nieuwe, complexe misdaadverhaal zullen alle puzzelstukken weer op hun plaats vallen dankzij slimme plotwendingen en een schokkende ontknoping. Dat zijn we natuurlijk gewend van The Sinner. Mocht je nog niets gezien hebben van deze uitmuntende serie: begin bij het eerste seizoen, want je mag het absoluut niet missen! Vier sterren.

Cast
Naast Bill Pullman (Halston) en Jessica Hecht (Jessica Jones) zijn ook Frances Fisher (The Expanse), Alice Kremelberg (Orange Is the New Black) en Neal Huff (The Mist) te zien in deze serie. Deze productie is geregisseerd door Derek Simonds (Seven and a Match).

Acteur Bill Pullman in de serie 'The Sinner'

Vanaf 26 januari 2022 is de serie The Sinner te zien op Netflix. Genre: drama, misdaad, mysterie. Deze serie bevat 8 afleveringen van ongeveer 55 minuten.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Serierecensie: The Sinner seizoen 4 is waardige finale van ijzersterke misdaadserie of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV