Dinsdag 1 februari in DNA Onbekend: Yvonne hoort tegenstrijdige verhalen

Dinsdag 1 februari in DNA Onbekend: Yvonne hoort tegenstrijdige verhalen
Dionne Stax hoopt haar uitsluitsel te geven

Kijktip :

In een nieuwe aflevering van DNA Onbekend ontmoet Dionne Stax onder anderen de 61-jarige Yvonne. Haar hele leven denkt ze dat Simon haar vader is, maar dan krijgt ze een brief van een notaris. Daarin staat dat ze mogelijk een dochter is van ene IJsbrand.

DNA Onbekend gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Verbazing
Als Yvonne op onderzoek gaat ontdekt ze tot haar grote verbazing dat haar moeder inderdaad getrouwd geweest is met deze IJsbrand. Op het geboortecertificaat staat echter dat deze IJsbrand een aantekening heeft laten zetten dat hij niet de vader is van Yvonne. Het zijn veel tegenstrijdige verhalen, maar Yvonne hoopt nu eindelijk duidelijkheid te krijgen wie haar vader was: Simon of IJsbrand?

Twijfel
In deze aflevering van DNA Onbekend ontmoet presentatrice Dionne Stax ook Cyril, die haar zijn verhaal vertelt. Cyril is opgegroeid zonder zijn biologische vader, maar hij heeft deze mogelijke vader wel eens ontmoet. De man is inmiddels echter overleden en Cyril vraagt zich af of hij wel zijn échte vader is. Er is genoeg reden tot twijfel.

DNA Onbekend is elke dinsdag rond 20.40 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van DNA Onbekend terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV