Vanavond op tv: nieuw programma Uit het rood, vijfde koppel in Married at First Sight

Vanavond op tv: nieuw programma Uit het rood, vijfde koppel in Married at First Sight
De tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 1 februari

Kijktip :

Vanaf vanavond is het nieuwe programma Uit het rood te zien op NPO 3. Verder onder meer een vijfde koppel in Married at First Sight. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 1 februari.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Married at First Sight: nieuw koppel

RTL 4
20:30 uur

Deze week onthullen de experts van Married at First Sight een nieuw, vijfde koppel van dit seizoen. Intussen is de bruiloft van Maurice en Arjan in volle gang. Maurice geniet met volle teugen, maar Arjan stelt zich terughoudend op. Joep en Caroline komen steeds dichterbij hun grote moment. Hebben ze een klik of niet? Astrid en Sander vermaken zich uitstekend tijdens hun huwelijksreis.


Down the Road: circuit Assen

SBS 6
20:30 uur

In deze aflevering van Down the Road met Gordon op een boerderij, rijden ze op het racecircuit van Assen en maken ze samen een maaltijd. De levenslustige jongeren met het downsyndroom helpen de boer met verschillende klusjes. Dit is lastig voor Nick want hij heeft enorme angst voor kippen. In Assen mag iedereen een rondje over het circuit rijden en voor het eerst van zijn leven zelf autorijden.


Actiecomedy: Spy

Veronica
20:30 uur

Op Veronica is vanavond de geweldige actiecomedy Spy te zien. Susan Cooper is een pretentieloze analist bij de CIA en de miskende held achter vele gevaarlijke operaties. Maar als haar partner plotseling verdwijnt en een andere topagent in opspraak raakt, verruilt ze haar kantoorbaan voor die van een infiltrant. Om de mensheid voor een ramp te behoeden, begeeft ze zich in de wereld van een dodelijke wapenhandelaar.


DNA Onbekend: tegenstrijdige verhalen

NPO 1
20:40 uur

Deze week ontmoet Dionne Stax onder andere de 61-jarige Yvonne. Zij denkt haar hele leven dat Simon haar vader is. Totdat ze een brief krijgt van een notaris waarin staat dat ze mogelijk een dochter is van ene IJsbrand. Verder ook het verhaal van Cyril. Hij is opgegroeid zonder zijn biologische vader maar heeft deze mogelijke vader wel ontmoet. Nu de man overleden is vraagt Cyril zich af of het wel echt zijn vader is.


Nieuw: Uit het rood

NPO 3
21:20 uur

In het nieuwe programma Uit het rood duikt Edson da Graça in de wereld van jongeren met schulden. Hij volgt vijf jonge mensen met schulden, variërend van 6000 tot maar liefst 90.000 euro. De jongeren in het programma worden een half jaar gecoacht door een vijftal jonge, succesvolle en vooral sociale ondernemers. Zij weten als geen ander weet hoe je financiële obstakels kan overwinnen en met vallen en opstaan je doel kan bereiken…
Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV