Zaterdag 5 februari in Het Roer Om: melkveebedrijf in Frankrijk

Zaterdag 5 februari in Het Roer Om: melkveebedrijf in Frankrijk
Wilco wil jongensdroom verwezenlijken

Kijktip :

In een nieuwe aflevering van Het Roer Om, zaterdag 5 februari te zien op SBS6, zien we weer een Nederlands stel dat op avontuur gaat in het buitenland. Dit keer reizen we af naar Frankrijk.

Het Roer Om gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Melkveebedrijf
De West-Friese Wilco wil zijn jongensdroom verwezenlijken in de Franse Dordogne: een melkveebedrijf runnen. Dat kan in deze regio nog voor betrekkelijk weinig geld. Het avontuur kent echter de nodige haken en ogen. Zo is het voor Wilco's vrouw Patricia geen makkelijke onderneming, vanwege meerdere redenen.

Tegenslagen
Zo vindt ze het fysiek zwaar, spreekt ze geen woord Frans en heeft ze geen enkele ervaring met koeien. Ook de kinderen staan niet te juichen om het plan. En dan krijgt de familie ook nog eens de nodige tegenslagen te verwerken. Er blijkt een mysterieuze schimmel in het voer voor de koeien te zitten, die desastreuze gevolgen heeft.

Het Roer Om is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Het Roer Om terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zaterdag 5 februari in Het Roer Om: melkveebedrijf in Frankrijk of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV