Recensie: Marry Me is romantische komedie met bedrogen Jennifer Lopez

Recensie: Marry Me is romantische komedie met bedrogen Jennifer Lopez
Acteur Owen Wilson redt de boel een beetje

Film :

Vanaf 10 februari is de film Marry Me te zien in de Nederlandse bioscopen. De inmiddels 52-jarige Jennifer Lopez speelt de 35-jarige zangeres Kat Valdez, die lelijk belazerd wordt als haar partner vreemdgaat. De oplossing is snel gevonden: haal een fan uit het publiek en zeg: "Ja, ik wil!" Lees hier de filmrecensie van Marry Me.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Kat Valdez
Het verhaal gaat over popster Kat Valdez. Zij staat op het punt om met haar vriend en medepopster te trouwen tijdens een concert in Madison Square Garden. Maar daar komt zij erachter dat hij brutaal vreemdgaat. Ze besluit spontaan een willekeurig iemand uit het publiek te kiezen met wie ze dan wel trouwt.

Jennifer Lopez en Owen Wilson in de film 'Marry Me'

Beoordeling van Gids.tv: ★½

Entertainment-score: 59% | IMDb ★ 6,5

Op basis van de synopsis lijkt de romantische komedie Marry Me in het straatje te passen van Notting Hill en My Best Friend's Wedding. Helaas komt deze romcom geen moment in de buurt van die filmklassiekers. De strass-steentjes vliegen je om de oren in behoorlijk foute optredens met nummers als 'Church' en het makkelijke 'Marry Me'. Dit waren in de glorietijd van Lopez hits geworden, maar nu voelen ze een beetje gedateerd aan. De film barst uit zijn voegen van overdadige sentimentele momenten en mist frisse humor. Acteur Owen Wilson lijkt de reddende engel en zorgt dat de boel niet het ravijn in stort. Ben je fan van Lopez, of ben je uit met je Tinderdate tijdens Valentijnsdag? In dat geval is dit - voor één keer - best te doen. Anderhalve ster.

Cast
Naast Jennifer Lopez (Maid in Manhattan) en Owen Wilson (Wonder) is ook Maluma (Encanto) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Kat Coiro (L!fe Happens).

Vanaf 10 februari 2022 is de film Marry Me te zien in de bioscopen. Genre: komedie, romantiek. Tijdsduur: 112 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV