Ajax - Vitesse live op tv (kwartfinale KNVB Beker)

Ajax - Vitesse live op tv (kwartfinale KNVB Beker)
Kunnen Amsterdammers ondanks commotie winnen?

Sport :

Het KNVB Bekertoernooi gaat deze week verder met de kwartfinales. Woensdag (9 februari) neemt Ajax het in de eigen Johan Cruijff Arena op tegen Vitesse. De wedstrijd is om 19.00 uur live te zien op ESPN en het open kanaal van FOX.

Lees hier op welk kanaal FOX te vinden is bij jouw tv-aanbieder en op welk kanaal ESPN zit bij de verschillende aanbieders.

Commotie
Het is de vraag of de spelers van Ajax zich kunnen afsluiten van alle commotie van de afgelopen dagen. Directeur voetbalzaken Marc Overmars is door meerdere vrouwen beschuldigd van seksueel grensoverschrijdend gedrag en is per direct vertrokken bij de Amsterdamse topclub. Sportief gaat het ze nog altijd voor de wind, maar blijft dat zo?

Bekijk het complete speelschema van Ajax.

Eredivisie
De clash tussen Ajax en Vitesse is dé kraker van de kwartfinales van het bekertoernooi. Ajax is de trotse koploper in de Eredivisie, subtopper Vitesse bivakkeert op de zesde plaats. De Amsterdammers zullen hoop putten uit het resultaat aan het begin van het seizoen. Toen werd Vitesse met maar liefst 5-0 verslagen.

De wedstrijd Ajax - Vitesse is woensdag 9 februari om 19.00 uur live te zien op ESPN en FOX. De voorbeschouwing op beide zenders begint om 18.00 uur.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Ajax - Vitesse live op tv (kwartfinale KNVB Beker) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV