Dinsdag in Op1: Andreas Voss en Joost Vullings over coronaversoepelingen

Dinsdag in Op1: Andreas Voss en Joost Vullings over coronaversoepelingen
De gasten van Op1 van dinsdag 8 februari

Kijktip :

Maandag presenteren Giovanca Ostiana en Tijs van den Brink de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij de uitzending van Op1 van dinsdag 8 februari.

Lees verder onder de video's.

Onderwerpen van dinsdag 8 februari:

  • De schandalen rondom seksueel grensoverschrijdend gedrag blijven elkaar opvolgen. Na The Voice is het nu ook raak bij voetbalclub Ajax. Maar hebben we het niet te weinig over de onderliggende cultuur? Wat is bijvoorbeeld de invloed van porno, waar machtsmisbruik en illegale praktijken heel normaal zijn, op onze seksualiteit? Heeft dit invloed op het echte leven en kan dit aanzetten tot grensoverschrijdend gedrag? Op1 bespreekt het vanavond met programmamaker Jojanneke van den Berge en relatiecoach Cocky Drost.
  • Na Ireen Wüst wist ook Kjeld Nuis zijn olympische titel op de 1500 meter te verdedigen. Dat betekent alweer de derde gouden medaille voor Nederland, en we zijn nog maar net begonnen. Oud-schaatssters en olympisch medaillewinnaars Marianne Timmer en Annette Gerritsen bespreken vanavond bij Op1 de gouden rit van Nuis.
  • Nemen we al afscheid van de coronapas? En gaat het nachtleven weer open? Volgende week gaat Nederland waarschijnlijk verder van het slot. Politiek verslaggever Joost Vullings en OMT-lid Andreas Voss zijn te gast.
  • Agent Jeroen Leuwerink werd doodgereden tijdens zijn nachtdienst door een bestuurder die op zijn telefoon op Instagram zat. Tegen de dader werd 2,5 jaar gevangenisstraf geëist, maar het werden uiteindelijk slechts 8 weken onvoorwaardelijk. Onbegrijpelijk volgens het OM, dat in hoger beroep gaat. Ook de familie van het slachtoffer viel de lage straf koud op het dak. Broer Martijn Leuwerink schuift vanavond aan bij Op1.

De latenighttalkshow Op1 is elke werkdag rond 22:20 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Dinsdag in Op1: Andreas Voss en Joost Vullings over coronaversoepelingen of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV