Slotaflevering Down the Road zie je dinsdag 15 februari op SBS6

Slotaflevering Down the Road zie je dinsdag 15 februari op SBS6
Bijzondere reis komt ten einde

Kijktip :

Dinsdag (15 februari) komt er een einde aan de bijzondere reis van de jongeren met het syndroom van Down in het programma Down the Road. Wat staat ze in deze laatste aflevering nog te wachten?

Down the Road gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Parachutespringen
Presentator Gordon gaat er samen met de jongeren uit met een knal, want uitgerekend in de slotaflevering wacht de groep de grootste uitdaging van hun reis. Hoewel de helikoptervlucht bij veel van de jongeren al tot spanning leidde, gaan ze nu misschien wel hun grootste grens over: ze gaan parachutespringen.

Terugkijken
De grote vraag is natuurlijk of ze het allemaal aandurven om een duo-sprong met een getrainde parachutespringer te maken. Want uit een vliegtuig springen is natuurlijk niet iets wat je elke dag doet. Als iedereen weer met beide benen op de grond staat, is de laatste avond aangebroken. Deze staat in het teken van terugkijken.

De laatste aflevering van Down the Road is dinsdag 15 februari om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Down the Road terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV