Internazionale - Liverpool live op tv (achtste finale Champions League)

Internazionale - Liverpool live op tv (achtste finale Champions League)
Topwedstrijd op het miljoenenbal

Sport :

Na de kraker Paris Saint-Germain - Real Madrid staat er woensdag (16 februari) opnieuw een schitterende wedstrijd op het programma in de achtste finales van de Champions League. De wedstrijd Internazionale - Liverpool is om 21.00 uur live te zien op RTL 7 en Ziggo Sport Voetbal.

Samenvatting en hoogtepunten Internazionale - Liverpool

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Ajax
Internazionale was in eerste instantie aan Ajax gekoppeld in de achtste finales van de Champions League, maar de loting moest opnieuw verricht worden vanwege een blunder van de UEFA. Vervolgens kwam Liverpool uit de bus rollen, dat alle wedstrijden won in een poule met Atlético Madrid, AC Milan en FC Porto - een buitengewoon knappe prestatie.

Tweede
Internazionale werd in Groep D tweede achter Real Madrid en vóór Sheriff Tiraspol en Shakhtar Donetsk. Ook in de Serie A staat Inter tweede, met dien verstande dat ze een wedstrijd minder hebben gespeeld dan stadgenoot AC Milan en nog koploper kunnen worden. Liverpool staat op zijn beurt ook op de tweede plaats in de Premier League, achter Manchester City.

De wedstrijd Internazionale - Liverpool is woensdag 16 februari om 21.00 uur live te zien op RTL 7 en Ziggo Sport Voetbal. De voorbeschouwing op RTL 7 begint om 19.55 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV