PSV - Maccabi Tel Aviv live op tv en online (Conference League)

PSV - Maccabi Tel Aviv live op tv en online (Conference League)
Tussenronde van derde Europese toernooi

Sport :

Na een mislukt Europa League-avontuur moet PSV vanaf donderdag 17 februari verder in de Conference League. Eerst moet in de tussenronde worden afgerekend met Maccabi Tel Aviv. De wedstrijd is om 18.45 uur live te zien op Veronica en ESPN 2 en online op KIJK.nl en de livestream via Gids.tv.

Lees hier op welk kanaal ESPN 2 te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Derde
PSV kreeg in de Europa League te maken met lastige tegenstanders. Te lastig, zo bleek; de Eindhovenaren eindigden achter AS Monaco en Real Sociedad als derde in de groep. Alleen Sturm Graz haalde minder punten. Dat betekent dat PSV na de winterstop in het nieuwste Europese voetbaltoernooi speelt: de Conference League.

Samenvatting en hoogtepunten PSV - Maccabi Tel Aviv

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Tussenronde
Samen met de nummers twee uit die competitie spelen de Eindhovenaren een tussenronde. Tegenstander is Maccabi Tel Aviv uit Israël. Zij eindigden in Groep A achter LASK Linz uit Oostenrijk, maar voor het Finse HJK Helsinki en Alashkert uit Armenië. De winnaar van deze tussenronde gaat naar de achtste finales, waar een groepswinnaar uit de Conference League wacht.

De wedstrijd PSV - Maccabi Tel Aviv is donderdag 17 februari om 18.45 uur LIVE te zien op Veronica en ESPN 2 en online op KIJK.nl en de livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing op Veronica begint om 18.00 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op PSV - Maccabi Tel Aviv live op tv en online (Conference League) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV