Geweldige comedy 21 Jump Street zaterdag 19 februari te zien op RTL 7

Geweldige comedy 21 Jump Street zaterdag 19 februari te zien op RTL 7
Ook te streamen via Pathé Thuis en iTunes

Kijktip :

De Amerikaanse politieserie 21 Jump Street (1987-1991) heeft inmiddels een klassieke status, want door deze serie werd ene Johnny Depp een ster. Een remake van zo'n geliefde serie is riskant, maar de film 21 Jump Street kan de vergelijking glansrijk doorstaan. Deze comedy is zaterdag te zien op RTL 7 en je kunt 21 Jump Street streamen via Pathé Thuis en iTunes.

Het verhaal
Schmidt en Jenko sluiten zich aan bij de politie en de geheime eenheid 'Jump Street' en gebruiken hun jeugdige verschijning om undercover te gaan bij een lokale middelbare school. Wanneer ze hun wapens en badges inruilen voor rugzakken, riskeren Schmidt en Jenko hun levens om een gewelddadige en zeer gevaarlijke drugsbende op te sporen. Maar ze komen erachter dat de middelbare school in niets meer hetzelfde is als hoe ze die enkele jaren geleden hebben achtergelaten.

Beoordeling Gids.tv: ★★★★
Waar de originele 21 Jump Street meer een dramaserie was, gooien de makers van de film het vooral over de comedy-boeg. We verzeilen van de ene hilarische situatie in de andere, met acteurs Channing Tatum en Jonah Hill als stralende middelpunten. De humor is weinig subtiel en de film is duidelijk gericht op een jong publiek, maar als je hiervoor in de stemming bent ga je gegarandeerd een leuke filmavond tegemoet.

Cast
Naast Jonah Hill (Don't Look Up) en Channing Tatum (The Hateful Eight) zijn ook Brie Larson (Avengers: Endgame) en Dave Franco (The Disaster Artist) te zien in 21 Jump Street. Deze film is geregisseerd door Phil Lord en Christopher Miller (The Lego Movie).

21 Jump Street (2012) wordt beoordeeld met een 7,2 op IMDb en is zaterdag 19 februari om 22.10 uur te zien op RTL 7. Genre: comedy, misdaad. Speelduur: 109 minuten.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Geweldige comedy 21 Jump Street zaterdag 19 februari te zien op RTL 7 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV