Nieuw op Netflix: deze films en series zijn nieuw in week 8

Nieuw op Netflix: deze films en series zijn nieuw in week 8
Kijktips voor 19 t/m 25 februari

Kijktip :

<Kijktips van vorige week | Kijktips van volgende week >

De tv-kijker besteedt steeds meer tijd aan het kijken van films en series via streamingdiensten. Ben jij er ook zo één? Dan ben je bij Gids.tv aan het goede adres! Wij zetten de beste, mooiste en populairste (nieuwe) releases van deze week op een rij.

Lees hier alle nieuwe films en series in februari 2021.

Jeen-yuhs: A Kanye Trilogy (nu te zien)

Eerste deel (Visions), Netflix

Bron: Netflix
Een portret over het leven van Kanye West waarin we hem volgen in zijn transitie van zanger tot zakenman. Het eerste deel, getiteld Visions, is te zien. Lees hier waar je vanaf 16 februari Jeen-yuhs: A Kanye Trilogy kunt kijken.

Lees hier onze filmrecensie van Jeen-yuhs: A Kanye Trilogy.

Texas Chainsaw Massacre (nu te zien)

Netflix

Bron: Netflix
De nieuwe film speelt zich af jaren na de schokkende gebeurtenissen van het origineel, in een omgeving waar Leatherface sindsdien niet meer is gezien of van gehoord. Lees hier waar je vanaf 18 februari Texas Chainsaw Massacre kunt kijken.

The Cuphead Show!, S1 (nu te zien)

Netflix

Bron: Netflix
Volg de tegenslagen van de impulsieve Cuphead en zijn voorzichtige maar overtuigende broer Mugman in deze animatieserie die gebaseerd is op de populaire game. Bekijk hier waar je vanaf 18 februari The Cuphead Show! kunt streamen.

Lees hier onze serierecensie van The Cuphead Show.

The Walking Dead, S11b (vanaf maandag)

Wekelijks op Disney Plus

Bron: FOX
In het allerlaatste seizoen is te zien hoe het verder gaat met de relatie tussen Negan en Daryl. Maggie maakt haar comeback in de finale van The Walking Dead. Bekijk hier waar je The Walking Dead kunt streamen.

The King's Man (vanaf woensdag)

Disney Plus

Bron: 20th Century Studios
Een verzameling van 's werelds ergste tirannen en criminele meesterbreinen verzamelt zich om een oorlog uit te zetten die miljoenen zal vernietigen. De hoop is gevestigd op één man die tegen de tijd zal moeten racen om ze te stoppen. Lees hier waar je vanaf 23 februari The King's Man kunt kijken.

Lees hier onze filmrecensie van The King's Man.

Detective Van der Valk, S2 (vanaf donderdag)

NPO Plus

Bron: KRO-NCRV
Commissaris Van der Valk lost in elke aflevering een nieuw misdrijf op, daarbij bijgestaan door zijn trouwe medewerkers: inspecteur Lucienne Hassell, internetexpert Job Cloovers en sergeant Brad de Vries. Ook hun privéleven komt aan bod, en blijkt soms nauwer verweven met hun werk dan ze zelf hadden kunnen vermoeden. Lees hier waar je Detective Van der Valk kunt kijken.

Vikings: Valhalla, S1 (vanaf vrijdag)

Netflix

Bron: Netflix
Het verhaal begint 100 jaar na de gebeurtenissen van de originele serie Vikings. Leif Eriksson is een jonge man die geboren is in IJsland en opgegroeid is in Groenland. Hij is onderdeel van een nieuwe generatie Vikingen die ver van het thuisland zijn opgegroeid en totaal geen ervaring hebben met overvallen plegen. Bekijk hier waar je vanaf 25 februari Vikings: Valhalla kunt streamen.

Verder op Netflix

Lees hier alle nieuwe releases op Netflix in februari 2022.

  • Don't Kill Me (20 februari)
  • Cat Burglar (22 februari)
  • Race: Bubba Wallace (22 februari)
  • UFO (23 februari)
  • Karma's World Music Videos (25 februari)
  • Merlí. Sapere Aude (25 februari)
  • Back to 15 (25 februari)
  • Tyler Perry's A Madea Homecoming (25 februari)
  • Restless (25 februari)

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV