Vanavond op tv: Nieuw seizoen van Danny's Wereld met Danny Ghosen

Vanavond op tv: Nieuw seizoen van Danny's Wereld met Danny Ghosen
De tv-tips van Gids.tv voor zondag 20 februari

Kijktip :

Vanavond kunnen we de eerste aflevering zien van een nieuw seizoen Danny's Wereld. Wat we in het nieuwe seizoen kunnen verwachten is nog niet bekend, maar uit eerdere seizoenen van Danny's wereld bleek al dat hij geen onderwerp onbesproken laat. Lees hieronder alle tv-tips voor zondag 20 februari.

Kiespijn terug op de buis
In Project Rembrandt zien we vanavond Fred van Leer als gast en zullen de schilders het moeilijk krijgen met het mengen van kleuren. Verder kunnen we kijken naar de teruggekeerde quiz Kiespijn. Diederik Ebbinge loodst de zoekende en zwevende kiezer langs de afgronden van het politieke landschap. En John van den Heuvel probeert vanavond in Ontvoerd een wanhopige vader te helpen die hem een oproep schreef. Zijn kinderen verblijven al jaren in het buitenland en elk contact met hem wordt gefrustreerd door zijn ex. Bekijk alle tv-tips van Gids.tv voor zondag 20 februari hieronder.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Sciencefictionfilm: Star Trek

Spike
20:00 uur

Het grootste avontuur aller tijden begint met Star Trek, het ongelofelijke verhaal van een jonge bemanning tijdens hun reis met het meest gevanceerde schip ooit gemaakt: de U.S.S. Enterprise.


Terug: Kiespijn

NPO 3
20:18 uur

De verkiezingsquiz Kiespijn met Diederik Ebbinge is terug, nu in het kader van de aankomende gemeenteraadsverkiezingen. Ebbinge loodst de zoekende en zwevende kiezer langs de afgronden van het politieke landschap. Ook nu speelt hij weer een politieke panelquiz met zijn twee (uiteraard geheel objectieve) teams 'links' en 'rechts', wederom onder leiding van captains Rutger Castricum en Hanneke Groenteman.


Project Rembrandt: kleuren mengen

NPO 1
20:24 uur

Deze week bezoeken de zeven overgebleven amateurschilders het Rijksmuseum waar ze in de Eregalerij een kleurenstudie maken van De bedreigde zwaan van Jan Asselijn. In Project Rembrandt zien we dat het mengen van kleuren een lastige opdracht blijkt te zijn. Ook moeten ze een kleurrijk bruidstafereel portretteren. De jury legt de lat hoger en let naast kleurgebruik ook op de technische groei en ontwikkeling van de deelnemers. Het gastjurylid is deze week stylist Fred van Leer.


Terug: Danny's wereld

NPO 2
21:06 uur

Danny Ghosen gaat ook in dit nieuwe seizoen van Danny's wereld op zoek naar waar het wringt in de maatschappij. Elke aflevering, die ongeveer een kwartier duurt, neemt hij een kijkje op onverwachte plaatsen


Ontvoerd: wanhopige vader

RTL 4
21:33 uur

John van den Heuvel probeert vanavond in Ontvoerd een wanhopige vader te helpen die hem een oproep schreef. Zijn kinderen verblijven al jaren in het buitenland en elk contact met hem wordt gefrustreerd door zijn ex. Hopelijk kan John hem na al die jaren weer herenigen met zijn kinderen.
Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV