Nieuw op NPO Plus: Deze films en series zijn nieuw in maart 2022

Nieuw op NPO Plus: Deze films en series zijn nieuw in maart 2022
Met onder meer Het Jaar van Fortuyn

Nieuws :

De winter lijkt voorbij en de lentemaanden komen er aan. Dat betekent dat alle streamingdiensten weer met hun beste titels op de proppen komen. Om je te helpen bij de keuzes, zet Gids.tv de belangrijkste releases op een rij.

Bekijk hier het complete overzicht van films en series die je kunt streamen en kijken in maart 2022.

Kijktips van Gids.tv

The Peanut Butter Falcon (4 maart)

NPO Plus

De 22-jarige jongeman Zak heeft het syndroom van Down en slechts één droom: een professionele worstelaar worden. Nadat hij op een dag is weggelopen uit het verpleeghuis wil hij niets liever dan die droom waarmaken. Een prachtige, ontroerende film die je absoluut in je hart sluit. Lees hier waar je The Peanut Butter Falcon kunt streamen.

Lees hier onze filmrecensie van The Peanut Butter Falcon.

Exit, S1 (10 maart)

NPO Plus

De tragikomische serie volgt vier vrienden die werken in de financiële sector in Oslo. De stinkend rijke speculanten Adam, William, Henrik en Jeppe glijden steeds verder af in een bodemloze put van seks, drugs en aandelenboekjes. Terwijl ze zonder medeweten van hun echtgenotes de (morele) grenzen opzoeken, dreigen zowel hun levens als carrières in gevaar te komen. Bekijk hier waar je vanaf 10 maart Exit kunt streamen.

Manhunt, S2 (17 maart)

NPO Plus

Inspecteur Colin Sutton mag na elf jaar zonder resultaten het politieonderzoek naar een serieverkrachter in Oost-Londen mag overnemen. Wanneer er een nieuw slachtoffer valt, wijst alles erop dat deze Night Stalker weer heeft toegeslagen. Bekijk hier waar je vanaf 17 maart Manhunt kunt streamen.

Het Jaar van Fortuyn (25 maart)

NPO Start (Plus)

Bron: NPO
Het politieke establishment schrikt op van de stormachtige opkomst van de flamboyante nieuwkomer Pim Fortuyn. PvdA-lijsttrekker Ad Melkert, de belangrijkste kanshebber in de strijd om het Torentje, ziet hoe het politieke spel onder invloed van de eigenzinnige populist Fortuyn razendsnel verandert. Bekijk hier waar je vanaf 25 maar Het Jaar van Fortuyn kunt streamen.

Verder op NPO Plus

  • Dalgliesh, S1 (10 maart)
  • The Salisbury Poisonings, S1 (24 maart)
  • Furia, S1 (24 maart)

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV