Chelsea - LOSC Lille live op tv (achtste finale Champions League)

Chelsea - LOSC Lille live op tv (achtste finale Champions League)
Achtste finale in Londen

Sport :

Op dinsdag en woensdag zijn er deze week weer vier achtste finales in de Champions League. Voordat Ajax in actie komt, zien we op dinsdag naast Juventus ook Chelsea in actie. Ze nemen het op tegen LOSC Lille. Dit duel is te zien op Ziggo Sport en Ziggo Sport Select.

Samenvatting en hoogtepunten Chelsea - LOSC Lille

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Chelsea
De Londenaren staan inmiddels op de derde plaats in de Premier League op een bijna onoverbrugbare dertien punten van koploper Manchester City. In de poulefase moesten ze wel genoegen nemen met een tweede plaats: net achter Juventus.

Bekijk hier op welk kanaal je Ziggo Sport (Select) kunt bekijken.

Lille
LOSC Lille staat er in de eigen competitie niet geweldig voor (11e van de 20 teams), maar wisten in de Europa League zowel Salzburg als de vertekkende ploegen Sevilla en Wolfsburg achter zich te houden.

De wedstrijd Chelsea - LOSC Lille is dinsdag 22 februari om 21.00 uur live te zien op Ziggo Sport en Ziggo Sport Select. De voorbeschouwing begint om 20.30 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV