Recensie: Verstappen: Lion Unleashed is korte terugblik op Max' moment

Recensie: Verstappen: Lion Unleashed is korte terugblik op Max' moment
In 24 minuten van karter naar kampioen

Film :

Vanaf 1 maart staat de film Verstappen: Lion Unleashed op Viaplay. De gloednieuwe streamingdienst, die dit jaar ook de Formule 1 races gaat uitzenden, heeft de eerste in een reeks documentaires online gezet. Lees hier de recensie van Verstappen: Lion Unleashed.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Laatste ronde
In de korte documentaire zien we de inmiddels wereldberoemde Nederlandse Formule 1-rijder Max Verstappen in een terugblik op zijn carrière en een uitgebreide terugblik op de allesbeslissende laatste ronde van de Grote Prijs van 2021, waarin hij Lewis Hamilton versloeg in Abu Dhabi.

Bron: Viaplay

Beoordeling van Gids.tv: ★★½

Entertainment-score: 63%

Deze korte documentaire van de gloednieuwe streamingdienst Viaplay laat Max Verstappen terugkijken op een aantal hele bijzondere momenten in zijn carrière, waaronder de allesbeslissende bocht en laatste ronde voor zijn wereldkampioenschap. Naast Max zien we onder meer zijn vader Jos en een aantal teammanagers, waardoor het verhaal wat meer lagen krijgt. De beelden zijn mooi, maar er zitten weinig beelden tussen die de echte Max fan nog niet gezien zullen hebben. Een heerlijk proloog voor het nieuwe seizoen, en we zullen binnenkort wel meer van dit soort documentaires gaan zien, omdat dit nog maar het eerste deel is van een aantal documentaires waarin Max centraal staat. 2,5 ster.

Vanaf 1 maart 2022 is Verstappen: Lion Unleashed te kijken op Viaplay. Genre: Documentaire. Tijdsduur: 24 minuten.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Recensie: Verstappen: Lion Unleashed is korte terugblik op Max' moment of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV