Deze 5 topfilms kun je streamen op HBO Max vanaf 8 maart

Deze 5 topfilms kun je streamen op HBO Max vanaf 8 maart
De rijke bibliotheek van de streamingdienst

Kijktip :

Op 8 maart verschijnt HBO Max in Nederland. Een nieuwe speler op het toneel betekent ook nieuwe titels en verschuivingen van titels tussen de verschillende streamingdiensten. Gids.tv zet alvast 5 toptitels op een rij die je vanaf 8 maart kunt gaan kijken.

Let op: deze titels zijn nog onder voorbehoud. Het kan zijn dat sommige titels pas later op de dienst verschijnen.

5. Dune (2021)

Gids.tv: ★★★★★ | IMDb ★ 8,1

Bron: Warner Bros.
Paul Atreides is de erfgenaam van het Huis Atreides. Hij staat op het punt om met zijn familie de planeet Caladan te verlaten voor Arrakis, een woestijnplaneet die ook bekend staat als 'Dune'. Ze moeten strijden om de controle over de planeet te kunnen houden. Lees hier waar je Dune kunt kijken.

Lees hier onze filmrecensie van Dune.

4. The Matrix (1999)

Gids.tv: ★★★★★ | IMDb ★ 8,7

Bron: Warner Bros.
Computerhacker Neo kampt al jaren met het gevoel dat er iets niet klopt in het leven. Hij wordt benaderd door Morpheus, die hem confronteert met de werkelijkheid: de wereld is totaal verwaarloosd en wordt gedomineerd door kunstmatige intelligentie. Lees hier waar je vanaf The Matrix kunt kijken.

3. Inception (2010)

Gids.tv: ★★★★★ | IMDb ★ 8,8

Bron: Warner Bros.
Dom Cobb is een handige dief, een ware meester op het gebied van ’extraction’: het stelen van waardevolle geheimen uit het onderbewustzijn van mensen die in de droomfase verkeren, wanneer het brein het meest kwetsbaar is. Lees hier waar je Inception kunt kijken.

2. The Dark Knight (2008)

Gids.tv: ★★★★★ | IMDb ★ 9,0

Bron: Warner Bros.
Met de hulp van luitenant Jim Gordon en de toegewijde nieuwe openbaar aanklager, Harvey Dent, wil Batman de georganiseerde misdaad in Gotham voorgoed uitroeien. Dit drietal gaat in eerste instantie doeltreffend te werk, maar ze vallen ten prooi aan een opkomend meesterbrein, 'The Joker'. Lees hier waar je vanaf The Dark Knight kunt kijken.

1. The Shawshank Redemption (1994)

Gids.tv: ★★★★★ | IMDb ★ 9,3

Bron: Warner Bros.
Bankier Andy Dufresne wordt beschuldigd van de moord op zijn vrouw en haar minnaar. Hij houdt vol dat hij onschuldig is, maar wordt desondanks veroordeeld tot tweemaal levenslang. Na het vonnis verdwijnt Dufresne achter de tralies van de Shawshank-gevangenis, waar de streng religieuze gevangenisdirecteur Warden Norton de plak zwaait. Lees hier waar je vanaf The Shawshank Redemption kunt kijken.

HBO Max is vanaf 8 maart beschikbaar in Nederland. Bekijk vanaf dan wat er nieuw op HBO Max te vinden is.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV