Ontknoping Wie is de Mol? zaterdag te zien op NPO 1: Everon, Fresia of Kim-Lian?

Ontknoping Wie is de Mol? zaterdag te zien op NPO 1: Everon, Fresia of Kim-Lian?
De Mol van seizoen 22 onthult zijn of haar identiteit

Kijktip :

Na een enerverend en bij vlagen zenuwslopend seizoen van Wie is de Mol? wordt zaterdag eindelijk duidelijk welke kandidaat de opdrachten probeerde te saboteren. De Mol van het tweeëntwintigste seizoen onthult zijn of haar ware identiteit.

Ontknoping Wie is de Mol? gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv.

Finalisten
Seizoen 22 van kijkcijferkanon Wie is de Mol? begon met elf kandidaten. Achtereenvolgens moesten Suzanne Klemann, Glen Faria, Welmoed Sijtsma, Arno Kantelberg, Hila Noorzai, Sahil Amar Aïssa, Laetitia Gerards en Thomas van Luyn het strijdtoneel in Albanië verlaten. Daardoor bleven er drie finalisten over: Fresia Cousiño Arias, Everon Jackson Hooi en Kim-Lian van der Meij.

Gemaskerd bal
Alle afvallers kregen een mysterieuze uitnodiging van de Mol voor een gemaskerd bal, waar de saboteur zich openbaart. Dat gemaskerde bal staat voor deze laatste aflevering op het programma. Verder wordt er teruggeblikt op het seizoen en komt een groot aantal van de Molacties in beeld.

De ontknoping van Wie is de Mol? is zaterdag 5 maart rond 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Wie is de Mol? terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV