Serierecensie: Força Koeman laat "lijdensweg" Ronald Koeman bij FC Barcelona in detail zien

Serierecensie: Força Koeman laat "lijdensweg" Ronald Koeman bij FC Barcelona in detail zien
Hoe verging het Ronald Koeman in Barcelona?

Film :

Vanaf 3 maart staat de volledige documentaire Força Koeman op Videoland. De documentaire, die in drie delen werd gepubliceerd door Videoland, liep halverwege al achter de feiten aan. Blijft deze documentaire interessant? Lees hier de recensie van Força Koeman.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Familie Koeman
In de documentaire krijgen we een intiem kijkje in het reilen en zeilen van de familie Koeman en volgen we de trainer in zijn goede en minder goede tijden bij FC Barcelona en de droom die in vervulling ging.

Bron: Videoland

Beoordeling van Gids.tv: ★★★

Entertainment-score: 55% | IMDb ★ 7,2

Het tweede deel leek op de releasedatum achter de feiten aan te lopen, omdat Koeman al bijna ontslagen was bij zijn droomclub. In zijn geheel kan je daar echter uitstekend overheen kijken. Af en toe lijken (of zijn) de emoties wat overdreven en dat valt wel erg op. Aan de andere kant: door de manier van storytelling werkt het: je gelooft wel dat het de coach en zijn familie veel doet. 3 sterren.

Vanaf 3 maart 2022 is Força Koeman te streamen op Videoland. Genre: Documentaire, Sport. Aantal afleveringen: 3 delen.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Serierecensie: Força Koeman laat "lijdensweg" Ronald Koeman bij FC Barcelona in detail zien of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV