Vrijdag in Jinek: start van de gemeenteraadsverkiezingen met o.a. Floor Bremer

Vrijdag in Jinek: start van de gemeenteraadsverkiezingen met o.a. Floor Bremer
De gasten van Jinek van vrijdag 4 maart

Kijktip :

Eva Jinek is weer terug met haar talkshow Jinek. Bekijk hieronder wie de gasten zijn van Jinek van vrijdag 4 maart.

De gasten bij Jinek op vrijdag 4 maart

  • Hoewel het volledig wordt overschaduwd door de oorlog in Oekraïne, is vanavond toch echt de aftrap van de gemeenteraadsverkiezingen. Met nog twaalf dagen tot de verkiezingen kruisen de landelijke fractievoorzitters vanavond de degens tijdens het NOS Radio 1 debat. Eva Jinek bespreekt het met politiek verslaggever van RTL Nieuws Floor Bremer en politiek commentator van De Telegraaf Wouter de Winther.
  • Maandag is het zo ver, dan is de grote geldinzamelingsactie voor Giro 555.Coen Swijnenberg presenteert samen met vele anderen Radio 555. In Jinek hoor je alles over deze bijzondere actie.
  • Het einde van de oorlog in Oekraïne is nog verre van in zicht. Meer dan 1 miljoen Oekraïners zijn op de vlucht en vanochtend werd een kerncentrale ingenomen door de Russen.Victoria Koblenko vertelt over wat zij hoort van vrienden en familie en hoe ze ontwikkelingen volgt.
  • Vanochtend namen de Russen met hevige gevechten een kerncentrale in het zuiden van Oekraïne over, de grootste kerncentrale van Europa. Te gast is kernenergiedeskundige Ronald Schram.

Jinek is elke werkdag om 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV