Nieuw op Netflix: deze films en series zijn nieuw in week 10

Nieuw op Netflix: deze films en series zijn nieuw in week 10
Kijktips voor 5 t/m 11 maart

Kijktip :

<Kijktips van vorige week | Kijktips van volgende week >

De tv-kijker besteedt steeds meer tijd aan het kijken van films en series via streamingdiensten. Ben jij er ook zo één? Dan ben je bij Gids.tv aan het goede adres! Wij zetten de beste, mooiste en populairste (nieuwe) releases van deze week op een rij.

Lees hier alle nieuwe films en series in maart 2022.

Against the Ice (nu te zien)

Netflix

Bron: Netflix
Ejnar Mikkelsen leidt een expeditie naar Groenland. Hij wil de bewering ontkrachten van Amerika dat Groenland uit twee delen bestaat. Met de onervaren Iver Iversen verlaat hij onderweg het schip, dat met de resterende crewleden achterblijft, en vervolgt hij zijn extreme reis per slee. Lees hier waar je vanaf 2 maart Against the Ice kunt kijken.

Lees ook onze filmrecensie van Against the Ice.

The Pirates: The Last Royal Treasure (nu te zien)

Netflix

Bron: Netflix
Een op tragische wijze van elkaar gescheiden stel moet elkaar in een ander leven vinden om de betovering van hun stad te verbreken. Maar twee toeristen vormen een gevaar. Lees hier waar je vanaf 4 maart The Pirates: The Last Royal Treasure kunt kijken.

Lees ook onze filmrecensie van The Last Royal Treasure.

Pieces of Her, S1 (nu te zien)

Netflix

Bron: Netflix
Een gezellig middagje winkelen loopt uit op een grote ruzie tussen Andy en haar moeder Laura. Hierdoor komt Andy erachter dat haar moeder een groot geheim voor haar verborgen houdt. Bekijk hier waar je vanaf 4 maart Pieces of Her kunt streamen.

Lees ook onze serierecensie van Pieces of Her.

The Weekend Away (nu te zien)

Netflix

Bron: Netflix
Een weekendje weg naar Kroatië loopt mis als een vrouw wordt beschuldigd van moord op haar beste vriend. Terwijl ze probeert haar naam te zuiveren en de waarheid te achterhalen, onthult haar poging een pijnlijk geheim. Lees hier waar je vanaf 4 maart The Weekend Away kunt kijken.

Lees ook onze filmrecensie van The Weekend Away.

Meskina (nu te zien)

Netflix

Bron: Netflix
Het verhaal gaat over Leyla. Ze heeft geen man, geen kind, geen duidelijk carrièrepad en wordt daarom bestempeld als 'Meskina'; zieligerd. Ze probeert tussen de luidruchtige meningen om haar heen haar eigen stem te horen en erachter te komen wie ze is, wat ze wil en wat haar eigenlijk gelukkig maakt in het leven. Lees hier waar je vanaf 5 maart Meskina kunt kijken.

Queen of the South, S5 (vanaf woensdag)

Netflix

Bron: Netflix
Teresa Mendoza vlucht na de moord op haar vriend vanuit Mexico naar de Verenigde Staten en groeit daar uit tot een grote speler in de drugswereld. Aan de start van het vijfde seizoen moet Teresa zich in New York tussen de Dominicanen en de Russen zien te manoeuvreren. Bekijk hier waar je Queen of the South kunt streamen.

The Last Kingdom, S5 (vanaf woensdag)

Netflix

Het jaar is 872 en vele van de afzonderlijke Koninkrijken, wat we nu kennen als Engeland, zijn in handen gevallen tijdens de invasie van de Denen. Tegen deze turbulente achtergrond zien we een Saksische edelman en zijn zoon Uhtred of Bebbanburg, die in het vijfde seizoen de taak heeft gekregen om Aethelstan, de bastaardzoon van koning Edward, te beschermen. Bekijk hier waar je The Last Kingdom kunt streamen.

The Andy Warhol Diaries (vanaf woensdag)

Netflix

Bron: Netflix
In 1968 wordt Andy Warhol neergeschoten. Hij besluit daarna zijn leven en gevoelens vast te leggen. Die dagboeken en deze docuserie bieden een kijkje achter zijn imago. Bekijk hier waar je vanaf 9 maart The Andy Warhol Diaries kunt streamen.

Drive to Survive, S4 (vanaf vrijdag)

Netflix

Bron: Netflix
De serie geeft toegang tot nooit eerder vertoonde beelden en interviews met de grootste namen uit de Formule 1. Bereid je voor op rivaliteit, onverwachte podiumplaatsen en een intense titelstrijd tussen Mercedes en Red Bull. Bekijk hier waar je Drive to Survive kunt streamen.

The Adam Project (vanaf vrijdag)

Bron: Netflix
Adam maakt per ongeluk een noodlanding in 2022, waardoor hij zichzelf op 12-jarige leeftijd en zijn overleden vader tegenkomt. Zo wordt hij geconfronteerd met zijn persoonlijke verleden, en hij probeert ondertussen ook nog de toekomst te redden. Lees hier waar je vanaf 11 maart The Adam Project kunt kijken.

Verder op Netflix

 • Last One Standing (8 maart)
 • An Astrological Guide for Broken Hearts, S2 (8 maart)
 • Taylor Tomlinson: Look At You (8 maart)
 • Autumn Girl (8 maart)
 • Chip and Potato, S3 (8 maart)
 • Queer Eye Germany, S1 (9 maart)
 • The Bombardment (9 maart)
 • Love, Life & Everything in Between, S1 (10 maart)
 • Karma's World, S2 (10 maart)
 • Kotaro Lives Alone, S1 (10 maart)
 • Once Upon a Time... Happily Never After, S1 (11 maart)
 • Life After Death with Tyler Henry, S1 (11 maart)
 • The Flash, S8 (11 maart)

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuw op Netflix: deze films en series zijn nieuw in week 10 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV