Vanavond op tv: special Samen in actie voor Oekraïne, start Hunted into the Wild

Vanavond op tv: special Samen in actie voor Oekraïne, start Hunted into the Wild
De tv-tips van Gids.tv voor maandag 7 maart

Kijktip :

Nederland staat vandaag in het teken van de actiedag voor Giro 555 en Oekraïne. Vanavond wordt die afgesloten met de live-uitzending Samen in actie voor Oekraïne. Verder onder meer de start van Hunted into the Wild. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor maandag 7 maart.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Terug: Met het Mes op Tafel

NPO 2
19:55 uur

Met het Mes op Tafel, de kennis- en blufquiz van Omroep MAX, is vanaf vanavond weer terug op tv als vervanger van Per seconde wijzer. Elke maandag tot en met donderdag rond 19.55 uur op NPO 2. Herman van der Zandt ontvangt van maandag tot en met woensdag dagelijks drie nieuwe kandidaten, om op donderdag de weekfinale met de beste deelnemers te spelen.


Nieuw: Hunted into the Wild

NPO 3
20:25 uur

Na Hunted en Hunted VIPS is vanaf vanavond de nieuwe variant Hunted into the Wild te zien. Twaalf Nederlanders slaan in de rauwe natuur, ergens in Europa, op de vlucht. Ze worden op de hielen gezeten door professionele hunters. Die proberen ze binnen tien dagen in de kraag te vatten. De deelnemers zijn overgeleverd aan de wildernis en de uitdagingen die daarbij horen, en helemaal op zichzelf aangewezen.


Live: Samen in actie voor Oekraïne

SBS 6
20:30 uur

De publieke omroep, RTL en Talpa komen vanavond met een speciale gezamenlijke uitzending, Samen in actie voor Oekraïne. Een landelijke actiedag op de radio wordt afgesloten met een extra lange tv-special op NPO 1, RTL 4 en SBS6 waarin mensen worden opgeroepen geld te doneren op Giro 555. Alle omroepen leveren presentatoren voor deze bijzondere uitzending. Zo zijn onder anderen Chantal Janzen, Rob Kemps, Dionne Stax, Eva Jinek en Jeroen Pauw te zien.


Docu: MOKUM

NPO 2
22:30 uur

Vanavond is het eerste deel van het documentaire-tweeluik MOKUM om 22.30 uur te zien op NPO 2. In de documentaire gaan we op reis door de geschiedenis van de Joodse gemeenschap in Amsterdam, aan de hand van historici Bart Wallet en Irene Zwiep. In dit eerste deel is te zien hoe de eerste Joodse migranten vanuit Portugal voet aan wal zetten in Amsterdam. Deze nieuwkomers vestigen zich op Vlooienburg, de wijk waar nu de Stopera en het Waterlooplein zijn.



Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: special Samen in actie voor Oekraïne, start Hunted into the Wild of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV