Nieuw seizoen Heel Holland Bakt vanaf zaterdag te zien op NPO 1

Nieuw seizoen Heel Holland Bakt vanaf zaterdag te zien op NPO 1
Thuisbakkers strijden in de befaamde tent

Kijktip :

Kijkcijferkanon Heel Holland Bakt is terug. Dit seizoen niet op zondag, maar op zaterdagavond. Verder blijven alle bakingrediënten hetzelfde: tien thuisbakkers strijden in de welbekende tent om de titel Beste Thuisbakker van Nederland. Robèrt van Beckhoven en Janny van der Heijden beoordelen, André van Duin presenteert.

Heel Holland Bakt gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Cake
In de eerste aflevering gaan de bakkers aan de slag met het thema 'Cake'. Ze maken een ouderwetse Hollandse klassieker: de slagroomtaart. Elke bakker geeft er z’n eigen draai aan en zo staan er tien unieke exemplaren klaar voor de jury. In de technische ronde moeten de bakkers aanpoten. Ze krijgen vijftig minuten om zes roze koeken te maken.

Bouwwerk
Maar: zijn het nou koeken of cakejes? En hoe krijg je die fondant zo mooi roze en stevig op het cakeje zonder druipers? Een uitdagende opdracht is het zeker. Het bakweekend wordt afgesloten met een bouwwerk van minimaal veertig madeleines. De bakkers halen al hun creativiteit uit de kast. Zijn alle cakejes goed op smaak, mooi luchtig en hebben ze een buikje?

Het nieuwe seizoen van Heel Holland Bakt is vanaf zaterdag 12 maart wekelijks rond 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Heel Holland Bakt terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV