Vanavond op tv: De Alleskunner VIPS, Flikken Maastricht & 20 jaar VI - Einde van een tijdperk

Vanavond op tv: De Alleskunner VIPS, Flikken Maastricht & 20 jaar VI - Einde van een tijdperk
De tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 11 maart

Kijktip :

Vanaf vanavond kun je op SBS6 weer gaan kijken naar de handig- of onhandigheden van 55 BN'ers in De Alleskunner VIPS. Op NPO1 is wederom een spannende aflevering van Flikken Maastricht te zien en het slot van 20 jaar VI - Einde van een tijdperk zie je bij Veronica. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 11 maart.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Terug: De Alleskunner VIPS

SBS 6
20:30 uur

Een week na de finale van het reguliere seizoen van De Alleskunner is vanaf vanavond De Alleskunner VIPS terug op SBS6. Er is weer een grote groep meer of minder bekende Nederlanders bereid gevonden om zich op de gekste spellen en uitdagingen te storten.

Deelnemers
Maar liefst 55 bloedfanatieke BN'ers staan te trappelen om de titel te veroveren, maar daarvoor moeten ze wel zorgen dat ze bij geen enkel spel laatste worden. Tot de deelnemers aan dit seizoen van De Alleskunner VIPS behoren onder anderen Ferry Doedens, Danny Froger, Sylvia Geersen, Glenn Helder, Jasmine Sendar, Johan Vlemmix en Hannelore Zwitserlood.

Slot: 20 jaar VI - Einde van een tijdperk

Veronica
20:30 uur

Vanavond komt er een einde aan de speciale reeks 20 jaar VI: Einde van een tijdperk. Hierin werd uitgebreid teruggeblikt op het succes van (achtereenvolgens) Voetbal Insite, Voetbal International, Voetbal Inside en Veronica Inside.

Akwasi
In deze laatste aflevering belanden we in de nasleep van de Akwasi-rel en de veelbesproken racisme-uitzending. Op dat moment dacht iedereen dat het einde van Veronica Inside nabij was, maar het blijkt dat de mannen écht alle stormen overleven. Sterker nog, halverwege 2021 maken de mannen zich op voor een marathon tijdens de sportzomer.

Flikken Maastricht: fatale ontsnapping

NPO 1
20:39 uur

In een nieuwe aflevering van Flikken Maastricht, vanavond om 20.35 uur te zien op NPO 1, krijgen Eva van Dongen en Floris Wolfs te maken met een ontsnapping - die fatale gevolgen heeft.

Officier van justitie wordt vermoord
Jaroslav Rozman, de criminele maat van Eddie, ontsnapt tijdens een gevangenenvervoer. Wolfs en Eva weten de vluchter te lokaliseren, maar kunnen niet verhinderen dat de man de officier van justitie van Vlijmen vermoordt. De man die hem in de gevangenis gekregen heeft, maar ook de man die Eddie verraden heeft.

Nieuw: CRIMEDOCS

NPO 3
21:03 uur

Vanavond gaat de driedelige documentaireserie CRIMEDOCS van start op NPO 3. Hierin worden de gruwelijke verhalen achter een aantal moorden op Nederlandse bodem belicht. Familie, politie en onderzoekers duiden de gebeurtenissen die op hun pad kwamen.

Comedydrama: The Peanut Butter Falcon

NPO 3
23:00 uur

In de filmkomedie The Peanut Butter Falcon volg je de 22-jarige Zak, die het syndroom van Down heeft. Hij wil niets liever dan worstelaar worden en ontvlucht zijn verzorgingstehuis om zijn droom waar te kunnen maken. Al snel ontmoet hij Tyler, een misdadiger op de vlucht, die zijn bondgenoot en coach zal worden. Ze ondernemen samen een reis en weten de aardige verzorgster Eleanor ervan te overtuigen hen te vergezellen.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV