Nieuw seizoen Uitstel van executie vanaf maandag te zien op RTL 4

Nieuw seizoen Uitstel van executie vanaf maandag te zien op RTL 4
Martijn Krabbé en zijn team zijn terug

Kijktip :

Uitstel van executie is vanaf maandag 14 maart terug met een nieuw seizoen, waarin Martijn Krabbé en zijn team noodlijdende mensen proberen te helpen. Kunnen ze een executieverkoop van hun huis voorkomen?

Uitstel van executie gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Team
In Uitstel van executie probeert Krabbé samen met een team van een makelaar, een bouwkundige en een budgetcoach te voorkomen dat huizen van mensen worden verkocht op een veiling. De huizen verkeren vaak in slechte staat omdat bewoners door hoge schulden niet in staat zijn het te onderhouden.

Ongeneeslijk ziek
De eerste aflevering gaat over de ongeneeslijk zieke Andrea, wiens gezondheid rap achteruit gaat. Hierdoor is haar woning een groot obstakel geworden. En door het verliezen van haar baan kan zij haar hypotheek niet meer betalen. Lukt het Martijn en zijn team wel om de woning te verkopen en een geschikte nieuwe woning te vinden?

Het nieuwe seizoen van Uitstel van executie is vanaf maandag 14 maart wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Uitstel van executie terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen Uitstel van executie vanaf maandag te zien op RTL 4 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV