Nieuw programma Chateau Bijstand begint maandag op SBS6

Nieuw programma Chateau Bijstand begint maandag op SBS6
De familie Meiland krijgt het zwaar...

Kijktip :

De familie Meiland is terug! Niet in Chateau Meiland, maar met het nieuwe programma Chateau Bijstand. De welgestelde Meilandjes proberen een maand lang op bijstandsniveau te leven - en dat blijkt niet altijd even makkelijk.

Chateau Bijstand gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Huurhuis
Martien, Erica, Maxime, Claire, baby Vivé en natuurlijk de twee honden verruilen hun chique woning in Noordwijk voor een doorsnee huurhuis. De schrik slaat toe als ze het totaal lege huis voor het eerst betreden. Ze krijgen een klein budget om het huis in te richten en een auto te kopen.

Inleveren
De Meilandjes vragen hiermee aandacht voor ouders in de bijstand en zetten zich in voor het goede doel Stichting Babyspullen. Maar het zal lastig zijn om hier aan te denken als het avontuur begint: ze moeten alles inleveren, van bankpasjes tot auto's en van laptops tot mobiele telefoons.

Het nieuwe programma Chateau Bijstand is vanaf maandag 14 maart wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Bijstand terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuw programma Chateau Bijstand begint maandag op SBS6 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV