Donderdag in Expeditie Robinson: All Stars: kan Kamp Noord opnieuw winnen?

Donderdag in Expeditie Robinson: All Stars: kan Kamp Noord opnieuw winnen?
Strijd tussen oud-deelnemers gaat verder

Kijktip :

Donderdagavond (17 maart) staat er weer een spannende aflevering van Expeditie Robinson: All Stars op het programma. In dit speciale seizoen nemen voormalige (halve) finalisten het tegen elkaar op om de ultieme Robinson te worden.

Expeditie Robinson gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Kamp Noord
Afgelopen donderdag was te zien hoe Kamp Noord, na twee overwinningen van Kamp Zuid, eindelijk de eerste overwinning pakte. Dat betekende dat ze niet naar de eilandraad hoefden om iemand uit hun midden weg te stemmen. En dus bleef het team na het vertrek van Krystl in de tweede aflevering voorlopig nog even intact.

Blessure
Hoe anders was dat in Kamp Zuid. Daar stapte rapper Dio op onfortuinlijke wijze in een zee-egel, waardoor hij de proef aan zich voorbij moest laten gaan. Die werd ook nog eens verloren, waarna collectief werd besloten om de geblesseerde Dio naar huis te sturen - die daar overigens prima mee kon leven.

Expeditie Robinson: All Stars is elke donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Expeditie Robinson terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Donderdag in Expeditie Robinson: All Stars: kan Kamp Noord opnieuw winnen? of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV