Vrijdag in laatste M: Khadija Arib, Ester Wijnen, Philip Huff over huiselijk geweld

Vrijdag in laatste M: Khadija Arib, Ester Wijnen, Philip Huff over huiselijk geweld
Dit zijn de gasten van vrijdag 18 maart

Kijktip :

Margriet van der Linden ontvangt in haar talkshow M allerlei gasten aan haar tafel die praten over de meest uiteenlopende actuele onderwerpen. Onlangs maakte Margriet bekend dat ze stopt met haar talkshow. Hieronder lees je wie vanavond de gasten zijn bij de allerlaatste uitzending van M.

Lees meer onder de video's.

De gasten en onderwerpen in M van vrijdag 18 maart

  • Ester Wijnen was in onze uitzending van november ook te gast, ook schuiven Khadija Arib en Philip Huff opnieuw aan. Laatstgenoemde schreef onlangs een autobiografische roman over het gewelddadige gezin waar hij in opgroeide.

  • Nadat we hebben gepraat over vrijheid, gaat de singer-songwriter Sabrina Starke erover zingen. Dat doet ze met haar versie van Stevie Wonders ‘Free’.

  • Wat staat de homobeweging te wachten in de gebieden waar de Russen de macht pakken en slaan veel leden uit de homobeweging op de vlucht? Aan tafel zitten Rémy Bonny van Forbidden Colours, een organisatie die bij de EU de belangen behartigt van de homobeweging in Oost-Europa en Sinan Can, die zich in zijn journalistieke werk veel met vluchtelingen bezighoudt.

  • De laatste tijd wordt steeds duidelijker dat vrijheid niet vanzelfsprekend is. Wordt vrijheid nog wel echt gekoesterd? En hoe wordt daar op de dag van vandaag naar gekeken? Khadija Arib, Sinan Can en Philip Huff spreken hierover.

  • Woensdag was Marjan Olfers aanwezig bij het eerste gesprek van staatssecretaris Gunay Uslu en de mensen uit de media top, waaronder John de Mol. Ze schuift aan, aan tafel bij M, om erover verder te praten.

De laatste uitzending van de talkshow M is vrijdag 18 maart rond 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV