Vanavond op tv: Heel Holland Bakt, actiefilm Kill Bill Vol. 2 en meer

Vanavond op tv: Heel Holland Bakt, actiefilm Kill Bill Vol. 2 en meer
De tv-tips van Gids.tv voor zaterdag 19 maart

Kijktip :

Vanavond kun je op NPO 1 kijken naar de tweede aflevering van Heel Holland Bakt, het thema is André van Duin. Verder onder meer de spannende actiefilm Kill Bill Vol. 2. In een nieuwe aflevering van Hoge Bomen is Sonja Bakker vanavond te gast. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor zaterdag 19 maart.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Actiefilm: Kill Bill Vol. 2

Veronica
20:00 uur

Na de eerste twee namen op haar moordlijst te hebben doorgestreept vervolgt The Bride haar missie om wraak te nemen op haar vroegere handlangers: na O-Ren Ishii en Vernita Green is het nu de beurt aan Elle Driver, Budd en uiteindelijk haar baas Bill. Er is echter een onverwachte troef in het spel.


Heel Holland Bakt: thema André van Duin

NPO 1
20:33 uur

In de tweede aflevering van dit seizoen van Heel Holland Bakt wordt de 75ste verjaardag van presentator André van Duin gevierd. Het thema van deze week is dan ook 'André'. Hij zorgt voor groot feest in de tent, met vlaggetjes en feesthoedjes.


Hoge Bomen: Sonja Bakker

SBS 6
21:25 uur

In een nieuwe aflevering van Hoge Bomen, vanavond om 21.25 uur te zien op SBS6, ontvangt Jeroen van der Boom dé dieetgoeroe van Nederland aan zijn witte piano: Sonja Bakker.


Special: Paul de Leeuw 60 jaar!

NPO 1
21:32 uur

Op 26 maart wordt Paul de Leeuw zestig jaar. Dit televisie-icoon hield miljoenen Nederlanders aan de buis gekluisterd met programma's als De Schreeuw van De Leeuw, Mooi! Weer De Leeuw, Ranking the Stars en De Kwis. Nu wordt hij door BNNVARA in het zonnetje gezet met een speciale uitzending.


Wintertijd: Chantal Janzen

NPO 2
22:09 uur

In de tweede aflevering van het allerlaatste seizoen van Wintertijd bespreekt Harry de Winter met presentatrice Chantal Janzen de soundtrack van haar leven. Welke muziek was op welk moment belangrijk en waarom?


Start: Manhunt seizoen 2

NPO 2
23:19 uur

Deze en volgende week zaterdag is het tweede seizoen van de Britse misdaadserie Manhunt rond 23.15 uur te zien op NPO 2. De vierdelige serie wordt uitgezonden in twee extra lange dubbelafleveringen.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: Heel Holland Bakt, actiefilm Kill Bill Vol. 2 en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV